Doi condamnaţi la închisoare, prinşi în aceeaşi zi de poliţiştii din Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au fost "pe fază". FOTO: Arhivă
Poliţiştii au fost "pe fază". FOTO: Arhivă

Două persoane pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei însă, fiind judecaţi în libertate, au evitat contactul cu autorităţile, au fost prinse luni de poliţişti, în Bulgăruş şi Lugoj, în judeţul Timiş.

Cel cu pedeapsa cea mai lungă dintre cei doi, S. Alexandru, de 52 de ani, a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru trafic de persoane. În cursul anului 2010, suspectul, împreună cu o altă persoană, au racolat mai mulţi oameni pe care îi transportau în Grecia pentru a presta diferite servicii, iar banii obţinuţi de aceştia le reveneau în întregime celor doi. Bărbatul cu domiciliul în Lenauheim a fost depistat de poliţiştii din Sânnicolau Mare în localitatea Bulgăruş.

În aceeaşi zi, poliţiştii din Lugoj l-au găsit, pe stradă, pe C. Ioan, de 27 de ani, condmanat la doi ani de închisoare pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere. Cei doi bărbaţi au fost duşi la Timişoara,  în arestul IPJ Timiş, şi vor fi transferaţi în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite