O severineancă a fost şantajată de amant timp de un an de zile cu înregistrări video

0
0
Bărbatul a fost prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă FOTO Corina Macavei
Bărbatul a fost prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă FOTO Corina Macavei

Un bărbat de 48 de ani din Drobeta Turnu Severin este acuzat de şantaj, după ce timp ce un an de zile a obligat o femeie să întreţină relaţii sexuale cu el.

În urmă cu un an de zile, între Marian Mîţoi şi o femeie căsătorită, în vârstă de 35 de ani, din Drobeta Turnu Severin s-a înfiripat o idilă. Actele sexuale se consumau într-o dubiţă a bărbatului, care era prevăzută şi cu un radiator pentru confortul termic în zilele răcoroase. Ce nu ştia femeia era că bărbatul de care se îndrăgostise înregistra cu o cameră ascunse toate scenele de amor.

Dacă la început părea a fi o poveste frumoasă, pe parcurs severineanca avea să-şi dea seama că se încurcase cu cine nu trebuie. A vrut să pună stop relaţiei şi i-a explicat că nu mai poate continua pentru că îşi pune în pericol căsnicia. Dar nu a fost chip să-l convingă pe bărbat. A fost momentul când acesta şi-a arătat adevărata faţă. A ameninţat-o că dacă nu va continua să întreţină relaţii sexuale cu el, îi va arăta soţului şi altor persoane apropiate imagini cu ea din timpul partidelor de amor. Disperată, femeia a apelat la ajutorul poliţiei în urmă cu câteva luni şi de atunci Marian Mîţoi a fost monitorizat în continuu de oamenii legii.

În cursul zilei de ieri, 5 februarie, bărbatul a fost prins în flagrant de poliţişti, mai exact în autoturismul în care se consumau actele sexuale.

Astăzi, Marian Mîţoi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

„Bărbatul a fost prins în flagrant în cursul zilei de ieri de către poliţiştii serviciului de investigaţii criminale în timp ce încerca să constrângă victima să întreţină raporturi sexuale cu acesta. În cazul refuzului urma ca imaginile şi înregistrările audio să le prezinte soţului şi altor persoane. A fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă. El se afla de mai mult timp în atenţia poliţiştilor, era atent monitorizat, şi în cursul zilei de ieri a fost organizat flagrantul”, a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
 

Turnu-Severin


Ultimele știri
Cele mai citite