Teatru şi petreceri astăzi în oraş. Unde ne distrăm în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbăta aceasta ieşenii care nu vor să-şi petreacă timpul în casă pot ieşi în oraş fie la un spectacol de teatru, fie la un concert live, după care va urma o petrecere cu distracţia garantată.

Sâmbătă, pe 14 ianuarie, la ora 19.00 la sala Teatru la Cub a Teatrului Naţional va avea loc prima reprezentaţie a spectacolului „Trei surori" de A. P. Cehov, în traducerea şi adaptarea Marinei Vraciu, cadru didactic la Facultatea de Litere de la Universitatea „Al. I. Cuza".

Studenţii de la Teatru cuceresc scena Ateneului

Regia spectacolului este semnată de Cristian Hadji Culea, iar din distribuţie fac parte Livia Iorga, Haruna Condurache, Andreea Boboc, Diana Chirilă, Tatiana Ionesi, Brânduşa Aciobăniţei, Constantin Puşcaşu, Cosmin Maxim, Radu Ghilaş, Călin Chirilă, Teodor Corban, Doru Aftanasiu, Constantin Avădanei, Dumitru Năstruşnicu, Horia Veriveş şi studenţii Dumitru Florescu, Radu Vasiliu, Doru Călin, George Grădinariu, Lucian Valacu, Andrei Emilian, Sorin Cimbru. Biletele la acest spectacol costă 32 de lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de reducere. Acestea pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrală.

Serile cu muzică live cu care ieşenii s-au obişnuit în Queen's Club continuă în această seară cu una dintre cele mai bune trupe live din ţară. Tibi Scobiola Band.

Tibi Scobiola este vocalistul şi liderul formaţiei, dar şi unul dintre finaliştii concursului Eurovision România din anul 2007. Cei care vor să-şi rezerve un loc pot face acest lucru la numărul de telefon 0751.224.444.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite