Studentă condamnată pentru că a luat şpagă la cazare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Maria Pavăl, studenta acuzată că a cerut şpagă pentru a facilita cazarea unui tânăr în cămin, a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare.

Curtea de Apel Iaşi a decis, pe 28 martie, să-i respingă apelul studentei şi să menţină sentinţa dată de Tribunalul Iaşi. Astfel, tânăra din judeţul Neamţ a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţa. Ana Maria Pavăl poate declara recurs.

Potrivit rechizitoriului, în perioada 2007-2008 Ana Maria Pavăl era studentă în cadrul Facultăţii de Econiomie şi Administrarea Afacerilor şi voluntar în cadrul Comisiei de cazări. Cu toate că nu ar fi avut niciun cuvânt de spus în repartizarea locurilor, tânăra i-ar fi promis unui student basarabean că îl va ajuta cu cazarea. Potrivit procurorilor, Pavăl a luat de la tânăr 350 de euro şi i-a spus că îi va asigura un loc în căminul din Târguşor Copou.

Profesorul universitar care a omorât un pieton a scăpat de închisoare

 Studentul nu a primit însă cazare şi s-a plâns poliţiştilor. Astfel, tânăra a fost trimisă în judecată pentru trafic de influenţă. În faţa anchetatorilor, Ana Maria Pavăl a recunoscut fapta. Studenta i-a restituit şi banii basarabeanului.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite