Starea civilă din Iaşi, renovată pentru cununia fiicei primarului Nichita. Premierul Ponta participă la nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Primăriei Iaşi au fost puşi la muncă în ultimele zile pentru a face lună în faţa clădirii Stării Civile din Iaşi şi a bisericii unde va avea loc cununia religioasă.

Muncitorii de la Spaţii Verzi au fost trimişi la treabă încă de luni, 22 septembrie, pentru a vopsi faţada clădirii şi pentru a monta ghivece de flori de jur împrejur.

De asemenea, angajaţii primăriei au fost mobilizaţi să planteze flori şi în Copou, în jurul Bisericii "Sfântul Nicolae". Lucrările de reparaţii febrile sunt legate de cununiile civilă şi religioasă ale mezinei primarului Gheorghe Nichita. Ilinca (27 de ani), de profesie notar, se mărită civil astăzi, 26 septembrie, şi religios mâine, 27 septembrie.

"Vremea a permis, este toamnă, afară nu este aşa de rece. De obicei, faţadele (n.r. faţada Stării Civile) se execută în general toamna pentru că temperaturile sunt suficient de blânde. Pentru biserici, Primăria are un proiect de finanţare cu 26 de obiective la care a semnat contract şi nu vizează acel eveniment“, susţine viceprimarul Mihai Chirica.

Primarul Gheorghe Nichita va fi cel care îşi va cununa fiica, în cadrul unei ceremonii programate astăzi, 26 septembrie, începând cu ora 17.00. Cununia religioasă va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, la Biserica "Sfântul Nicolae" din Copou, iar nunta la Restarantul La Castel, din localitatea Breazu, de la ora 19.00.

Prezenţa premierului Victor Ponta la nuntă este dată ca sigură, la fel şi a vicepremierilor Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea, precum şi a altor reprezentanţi ai Guvernului.

Ilinca Nichita se mărită cu Cosmin Livezeanu, un tânăr de 30 de ani angajat în domeniul bancar. Cei doi vor fi cununaţi de Rovana Plumb, ministrul Mediului, şi de soţul acesteia, Dan Plumb. A doua pereche de miri este formată din notarul public Manuela Pohoaţă, la cabinetul căreia Ilinca Nichita şi-a făcut stagiatura, şi de soţul notarului, medicul Bogdan Doroftei.

Mai puteţi citi:

Nuntă cu 600 de invitaţi pentru fiica baronului PSD de Iaşi, Gheorghe Nichita

Şefii Guvernului se mută la Iaşi pentru a dansa la nunta fiicei lui Nichita. Petrecere de lux în familia baronului PSD

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite