Şefii Guvernului se mută la Iaşi pentru a dansa la nunta fiicei lui Nichita. Petrecere de lux în familia baronului PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilinca, fiica mai mică a primarului Gheorghe Nichita, se va căsători în cadrul unui eveniment fastuos ce va avea loc la sfârşitul lunii. Victor Ponta şi Liviu Dragnea se numără printre invitaţi

O nuntă de lux va avea loc la finele acestui an în familia baronului de Iaşi, liderul PSD Gheorghe Nichita. La câteva luni după ce a decis oficial să divorţeze de soţie, primarul municipiului Iaşi îşi va mărita fiica cea mică, Ilinca (27 de ani), în cadrul celui ce se anunţă a fi evenimentul monden al anului din Capitala Moldovei. 


Edilul-şef al Iaşiului este foarte implicat în organizarea celui mai important eveniment din viaţa mezinei sale, acesta povestind pentru presa locală din Iaşi cum va arăta nunta şi ce invitaţi sunt aşteptaţi să-i felicite pe tinerii căsătoriţi. 

Din informaţiile prezentate de Gheorghe Nichita, nunta dintre Ilinca şi Cosmin Livezeanu (foto jos) va avea loc pe 27 septembrie. Ceremonia religioasă va fi la Biserica „Sfântul Nicolae“ din Copou, cartier în care îşi are reşedinţa liderul PSD. În ceea ce priveşte cununia civilă, data acesteia nu a fost stabilită încă, urmând a fi plasată cu câteva zile înaintea marii petreceri. 

Invitaţi unul şi unul

Petrecerea se anunţă a fi una fastuoasă, cu invitaţi de seamă atât din mediul de

afaceri

image

ieşean, cât şi din politică. Prim-ministrul Victor Ponta a primit şi el o invitaţie, Nichita spunând că acesta i-a promis că va participa la eveniment. Acelaşi lucru l-au declarat şi alţi lideri politici importanţi, cum ar fi vicepremierii Liviu Dragnea, baronul de Teleorman, sau Gabriel Oprea, preşedintele UNPR. 

„Este invitat şi premierul dar, sincer să fiu, este posibil ca programul de campanie să-l dea peste cap. Dar mi-a

image

promis că vine, la fel şi vice-prim-miniştrii Dragnea şi Oprea. În special am invitat din partid oameni care mi-au fost mai apropiaţi. Sunt şi invitaţi din mediul de

afaceri

image

, cei care sunt mai apropiaţi, pe care îi ştiu de foarte mult timp, din lumea medicală, lumea academică, oameni cu care am avut o colaborare mai bună în decursul anilor. Am invitat şi pe ÎPS Teofan, pe Preasfinţitul Gherghel şi pe câţiva preoţi cu care am colaborat foarte bine“, a mai declarat Nichita.

Printre numeroşii lideri politici invitaţi la nunta în care Nichita va fi socru mic vor mai dansa la petrecere şi afacerişti din Iaşi, medici, oameni din mediul academic sau din justiţie. Nunta se va desfăşura într-un restaurant exclusivist din oraş, „La Castel“, loc în care au loc majoritatea nunţilor importante din urbe. Ultima nuntă cu personaje renumite ce a avut loc în acest local a fost cea a fiului cel mare al lui Costel Corduneanu, liderul clanului interlop cu acelaşi nume. Anul trecut, şi fosta şefă a Judecătoriei Iaşi, Anda Ciocântă, s-a căsătorit în acelaşi local, naş fiind atunci preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei. 

Potrivit lui Gheorghe Nichita, la nunta Ilincăi au fost invitate, în total, 600 de persoane. Naşi vor fi Rovana Plumb - Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, împreună cu soţul, dar şi notarul public Manuela Pohoaţă şi soţul acesteia, Bogdan Doroftei – un cunoscut medic din Iaşi. „Rovana Plumb şi soţul ei îmi sunt apropiaţi de foarte mult timp“, a spus primarul Gheorghe Nichita. Ilinca a fost stagiară la cabinetul notarial al Manuelei Pohoaţă.

Mirii au pregătit marele eveniment pe tot parcursul verii, sfătuindu-se în ceea ce priveşte programul evenimentul sau decoraţiunile cu coregrafa Beatrice Rancea, managerul Operei Naţionale Române Iaşi, dar şi cu designerul vestimentar Doina Levintza. 

Viitorul ginere, angajat la  

image

Mirele Cosmin Livezeanu are 30 de ani şi lucrează în cadrul BCR. Tânărul este originar din Bucureşti, părinţii săi sunt medici şi de mai multă vreme s-a mutat la Iaşi pentru a sta alături de iubita sa. La rândul ei, viitoarea mireasă a spus că şi-a cunoscut jumătatea în timpul unei excursii la munte şi că formează un cuplu de aproximativ patru ani. 

„În primul rând, sunt foarte bucuros pentru că îmi doresc foarte mult ca fetele mele să se căsătorească şi să întemeieze o familie. Sunt foarte bucuros pentru că amândoi sunt doi profesionişti, ea este notar şi văd că este apreciată din ce în ce mai mult, el lucrează în bănci şi este un bun prefesionist. Sunt premisele unei familii foarte reuşite pentru care eu îmi doresc foarte mult să fie şi bogată, să aibă şi copii“, a spus Gheorghe Nichita. La rândul ei, Ilinca Nichita a spus că se înţelege foarte bine cu viitorul ei soţ şi că îşi doreşte să stea o viaţă alături de acesta. 

Pe aceeşi temă:

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, divorţează după 33 de ani de mariaj

50.000 de tineri adunaţi pe Cluj Arena au cerut demisia primarului de Iaşi, Gheorghe Nichita

Tabloul masacrului ecologic de la Iaşi. Un plan găunos, înţesat cu minciuni, 500 de tei ucişi fără remuşcări şi tunul imobiliar

Măcelarii teilor din Iaşi lovesc din nou. Sute de arbori sănătoşi, marcaţi pentru tăiere. Ieşenii au notificat Parchetul şi Garda de Mediu şi pregătesc proteste

O furtună violentă a rupt trei arbori la Iaşi. Şefii primăriei s-au grăbit să anunţe "dezastrul", pentru a abate atenţia de la masacrul ecologic pregătit în Copou

Primarul de Iaşi, Gheorghe Nichita, încearcă s-o sacrifice pe şefa de la Spaţii Verzi în scandalul teilor tăiaţi în Copou

FOTO Masacrul teilor din Iaşi: episodul Copou. Cum sunt mutilaţi arborii-simbol din cel mai renumit cartier al oraşului

Lecţie de botanică pentru măcelarii teilor din Iaşi: „Este colosal de mult să tai 800 de copaci într-un an. Ăsta e un masacru”

Şi cu teii tăiaţi şi cu banii luaţi. Primăria Iaşi a primit o amendă de 60.000 de lei, achitabilă din bani publici, pentru că a tăiat ilegal arborii din centrul oraşului

Numărul "avocaţilor" teilor puşi la pământ în centrul Iaşiului creşte. Şefii Primăriei refuză dezbaterea publică

Toţi teii de pe cel mai important bulevard al Iaşiului sunt puşi la pământ de muncitorii primăriei

Dosar penal în care Primăria Iaşi este cercetată pentru tăierea teilor din centrul oraşului

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite