Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi nu mai are paturi libere la ATI. „Noi cazuri grave vor fi dirijate către Spitalul de Neurochirurgie“

0
0

Toate cele nouă paturi de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi sunt ocupate de pacienţi cu noul coronavirus, doi dintre ei fiind intubaţi şi ventilaţi.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ, a declarat că, în Secţia de Terapie Intensivă, toate cele nouă paturi sunt ocupate de pacienţi cu noul coronavirus. Potrivit acesteia, dacă vor mai apărea cazuri grave, vor fi dirijate către Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi

„În total, mai avem 60 de paturi libere în spital, dar toate cele nouă paturi de la terapie intensivă sunt ocupate. Din cei nouă pacienţi, doi sunt intubaţi şi ventilaţi, iar restul sunt ventilaţi prin mijloace mai uşoare. Dacă vor mai apărea cazuri grave, vor fi dirijate către Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi“, a declarat managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ.

Aceasta a adăugat că unitatea are teste şi kituri suficiente, ea precizând că în cursul zilei de marţi s-au prelucrat la Iaşi 150 de teste.

Mai multe - Iaşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite