Profesoara din Suceava care a venit din China nu este infectată cu coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
coronavirus

Suspiciunea de coronavirus în cazul profesoarei de engleză care s-a întors din China nu se confirmă, potrivit cadrelor medicale.

Femeia în vârstă de 33 ani din Suceava nu este infectată cu virusul din China, potrivit ISU Suceava. Se pare că suceveanca suferă de gripă AH3. 

„Referitor la cazul pacientei suspecte, din fericire suspiciunea nu se confirmă!”, spun cadrele medicale din Suceava. 

Este vorba despre rezultatele analizelor făcute la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti, potrivit Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva" din Iaşi. „Nu se confirmă infecţia cu coronavirus. Este vorba despre gripă AH3. Analizele au fost făcute la Bucureşti”, a spus aceasta în discuţia cu reporterul „Adevărul”.

Cazul profesoarei de engleză care s-a întors recent din China a alertat medicii din zona Moldovei vineri, 7 februarie, atunci când suceveanca în vârstă de 33 de ani s-a prezentat cu o infecţie respiratorie la Spitalul Judeţean Suceava. După investigaţii, medicii din Suceava au decis tranferul pacientei la Institutul de Boli Infecţioase din Iaşi, acolo unde a fost izolată, medicii având suspiciunea că este infectată cu virusul din China - coronavirus.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite