Premierul Ponta, anunţat ca participant la festivităţile organizate la Iaşi pe 24 ianuarie pentru celebrarea Unirii Principatelor Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, la Iaşi, cu ocazia manifestărilor din 24 ianuarie 2011 FOTO Adevărul
Victor Ponta, la Iaşi, cu ocazia manifestărilor din 24 ianuarie 2011 FOTO Adevărul

O delegaţie guvernamentală condusă de prim-ministrul Victor Ponta ar urma să ajungă la Iaşi pe 24 ianuarie pentru festivităţile care marchează Unirea Principatelor Române.

Festivităţile organizate pentru celebrarea a 155 de ani de la Unirea Principatelor Române vor fi "mai de amploare decât în anii precedenţi" a anunţat astăzi, 8 ianuarie, Gheorghe Nichita, primarul Iaşiului.

Edilul susţine că invitaţia de participare la eveniment a fost acceptată de primul ministru Victor Ponta, care a absentat de la Iaşi cu ocazia festivăţilor organizate pe 1 decembrie 2013.

"Am discutat pe această temă în Biroul Permanent Naţional al PSD. Am adresat invitaţii premierului Victor Ponta, miniştrilor şi şefilor de consilii judeţene. Premierul Ponta a confirmat că va veni la Iaşi. El va fi însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea şi de alţi miniştri ai cabinetului. Va fi la Iaşi inclusiv ministrul Apărării, Mircea Duşa", a declarat Nichita.

Primarul n-a vorbit despre eventuala prezenţă la Iaşi, pe 24 ianuarie, a liderilor PNL.

Evenimentele gândite de oficialii Primăriei Iaşi sunt similare cu cele de pe 1 decembrie. Vor cânta în Piaţa Unirii artişti de muzică populară, vor fi depuse coroane de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, iar mulţimea prezentă la manifestări va primi gratis câteva mii de porţii de fasole cu cârnaţi.

Mai puteţi citi:

Ziua Unirii la Iaşi: politicienii s-au învârtit într-o horă "privată". Mulţimea a fost ţinută la distanţă

Ce se pregăteşte de Ziua Unirii la Iaşi: expoziţii, concerte şi fasole cu cârnaţi

Belşug de an electoral la Iaşi. Porţii duble de fasole şi foc de artificii de Ziua Unirii

Primăria Iaşi insistă cu pomeni culinare grandioase pentru electorat: 7.500 de porţii cu fasole şi cârnaţi de 1 Decembrie

Fasole cu cârnaţi şi concert cu Alexandra Stan şi Horia Brenciu de 24 ianuarie

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite