Pagina de Facebook a CJ Iaşi, motiv de dispută între actualul şi fostul preşedinte al instituţiei. „A furat pagina”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi este acuzat de actuala conducere că a furat pagina de instituţiei.

Maricel Popa, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, nu ar fi plecat cu mâna goală de la conducerea instituţiei ieşene. Actualul preşedinte al CJ Iaşi, Costel Alexe, îl acuză că a furat pagina de Facebook a instituţiei, în încercarea de a bloca activitatea de la nivelul judeţului. 

Actualul preşedinte al CJ Iaşi anunţă că dacă administrarea paginii nu va fi redată instituţiei va face plângere pentru furt.

„Metehne vechi în medii noi! Maricel Popa nu acceptă înfrângerea şi continuă prin toate mijloacele să împiedice buna desfăşurare a activităţii Consiliului Judeţean Iaşi. Mai nou, acest individ asupra căruia am atras în mai multe rânduri atenţia cu privire la incapacitatea sa de a administra activitatea Consiliului Judeţean Iaşi, a FURAT astăzi (n.red. - 14 ianuarie) pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Iaşi”, a scris joi, 14 ianuarie, pe Facebook, Costel Alexe. 

„Furtul”, aşa cum spune actualul preşedinte al CJ Iaşi, ar fi fost realizat prin modificarea numelui paginii din „Consiliul Judeţean Iaşi” în „Senator Maricel Popa”. Adresa de web, adresa fizică, numărul de telefon, precum şi alte informaţii cu scop de identificare au rămas cele ale Consiliului Judeţean Iaşi.

În context, Costel Alexe spune că „nu este posibil ca o pagină oficială, a unei instituţii publice să fie administrată pe «persoană fizică» de un angajat cu contract pe perioadă determinată, despre care PNL Iaşi a atras atenţia în mai multe rânduri că lucra la promovarea PSD Iaşi, utilizând resursele şi timpul CJ Iaşi”. 

Acesta cere predarea paginii către titularul de drept. „Somez pe această cale predarea paginii către titularul de drept – Instituţia Consiliul Judeţean Iaşi – şi încetarea acestor acţiuni premeditate de încercare a blocării activităţii CJ. În acelaşi timp, în cazul în care pagina nu va fi predată titularului de drept vom depune o plângere pentru furt şi vom deschide şi o acţiune în instanţă, inedită ce-i drept, dar totuşi de o gravitate reală”, a conchis Costel Alexe. 

Contactat de reporterul „Adevărul”, Maricel Popa, fostul preşedinte al CJ Iaşi, a declarat că pagina de Facebook despre care se vorbeşte a fost făcută de Vlad Ciobanu, purtător de cuvânt. De asemenea, fostul preşedinte al CJ Iaşi nu a ezitat să facă trimitere la acuzaţiile care i se aduc actualului preşedinte al instituţiei ieşene. 

„Cum să fur pagina? E tablă? El să se ducă la tabla lui pe care a furat-o. Pagina asta a fost făcută de Vlad Ciobanu. Pe pagină voi pune numai lucruri legate de administraţie, nu lucruri personale, pentru că eu sunt secretarul Comisiei Administraţiei Publice. Voi afişa acolo toate interpelările şi toate activităţile din Parlament. Ei nu au cerut în astea patru luni de zile să folosească pagina respectivă. S-ar fi contrazis singuri, minţind că nu am făcut nimic. În pagină se arăta clar că am făcut. Nu e tabla pe care a luat-o el. Acolo e furt, nu aici”, a declarat Maricel Popa, fostul preşedinte al CJ Iaşi.

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, a deţinut funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi până la alegerile locale din 2020. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

PSD a sabotat, de fapt, creşterea pensiilor cu 40% şi a salariilor din educaţie

Reacţia magazinului unde o pensionară a comandat un telefon de 6.700 de lei şi a primit şuruburi şi nituri

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite