Un cunoscut DJ din Iaşi, săltat de mascaţi pentru trafic de droguri de mare risc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Pleşoianu, DJ din Iaşi  FOTO Facebook/Vlad Pleşoianu
Vlad Pleşoianu, DJ din Iaşi  FOTO Facebook/Vlad Pleşoianu

Şi iubita DJ-ului a fost ridicată de poliţiştii antidrog din Iaşi. În urma percheziţiilor, pe lângă droguri, oamenii legii au găsit şi o sumă de bani, poliţiştii suspectând că ar fi rezultată din traficul de droguri.

Vlad Pleşoianu, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din Iaşi, a fost săltat miercuri, 13 ianuarie, de poliţia antidrog din Iaşi. Tânărul şi iubita acestuia, Sabina Cercel, sunt suspectaţi de către poliţie şi procurori că erau dealeri şi vindeau droguri de mare risc prin cluburile din Iaşi. Tinerii au fost duşi la audieri. 

În urma percheziţiilor făcute la domiciliul lui Vlad Pleşoianu au fost găsite prafuri MDMA şi cannabis. De asemenea, oamenii legii au făcut percheziţie şi la domiciliul fetei, în cartierul Nicolina, din municipiul Iaşi. 

Potrivit presei locale, pe lângă drogurile păstrate în Bârnova, la domiciliul DJ-ului din Iaşi, poliţiştii au găsit şi o sumă de bani, oamenii legii suspectând că ar fi rezultată din traficul de droguri.

„La data de 13 ianuarie 2021, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi au efectuat un număr de două percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Iaşi, în urma cărora au fost ridicate diverse cantităţi de droguri de risc (cannabis), droguri de mare risc (MDMA) şi sume de bani susceptibile a proveni din traficul de droguri de mare risc şi alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracţională. (...) Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Iaşi", se arată într-un comunicat de presă transmis de DIICOT.

În urma percheziţiilor efectuate în Iaşi şi în comuna Bârnova, poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au ridicat mai multe mijloace de probă, printre care şi mijloace de comunicare.

Dacă acuzaţiile se dovedesc a fi adevărate, cei doi riscă ani grei de închisoare. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Reacţia magazinului unde o pensionară a comandat un telefon de 6.700 de lei şi a primit şuruburi şi nituri

Fete obligate la 18 ore de prostituţie pe zi, în Iaşi şi alte oraşe europene. Cum vor să scape proxeneţii

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite