O fotografie realizată în munţii Rarău a ajuns viral pe internet. Imaginea surprinde un răsărit de soare tulburător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răsăritul de soare din munţii Rarău, care a strâns 6.000 de like-uri la o zi după publicarea pe Facebook FOTO Sorin Onişor
Răsăritul de soare din munţii Rarău, care a strâns 6.000 de like-uri la o zi după publicarea pe Facebook FOTO Sorin Onişor

Instantaneul a fost surprins de Sorin Onişor, un fotograf profesionist pasionat de munţii Rarău şi care a realizat sute de imagini impresionante în această parte a ţării.

Fotograful Sorin Onişor a postat pe contul personal de Facebook fotografia realizată în dimineaţa zilei de 25 mai 2013. Imaginea a fost surprinsă cu puţin înainte de răsărit şi pare că întreg muntele a fost cuprins de un incendiu.

La 24 de ore după publicare, fotografia, intitulată "azi dimineaţă, înainte de răsărit, în Munţii Rarău!!!,
25 mai 2013", a strâns peste 1.000 de share-uri şi aproape 6.000 de like-uri. Fotograful Sorin Onişor este pasionat de munţii Bucovinei, locuri în care a realizat sute de fotografii care taie răsuflarea.

Unul dintre prietenii săi de pe reţeaua de socializare a comentat în dreptul fotografiei-viral. "Sorine, cu asta m-ai dat gata. Şi în timp ce tu trăgeai cadrul, vorbeai cu mine azi dimineaţă. Incredibil!".

Puteţi urmări mai multe fotografii ale lui Sorin Onişor pe contul acestuia de Facebook, subliniat prin link mai sus.

Vă mai recomandăm:

Prima fotografie devenită viral în 2013: un bebeluş prinde medicul de un deget în timpul operaţiei

Fotografia care a declanşat un adevărat fenomen viral pe internet

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite