Momentul în care o șoferiță din Iași lovește un copil pe trecere, apoi fuge. A fost prinsă în trafic VIDEO

0
Publicat:

Femeia a fost oprită pe o stradă din apropierea zonei unde s-a produs accidentul de alți participanți la trafic și de polițiști. Copilul accidentat a fost internat în spital, iar șoferița este anchetată penal.

Șoferița a fost blocată în trafic după producerea accidentului FOTO captură video Youtube
Șoferița a fost blocată în trafic după producerea accidentului FOTO captură video Youtube

O șoferiță în vârstă de 30 de ani a lovit un copil pe o trecere de pietoni din Iași și apoi a fugit. Ea a fost identificată în trafic la scurt timp după accident.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul. Femeia nu a putut să explice de ce a plecat de la locul accidentului.

Ea a fost testată de polițiști la fața locului. Nu băuse alcool. Polițiștii au deschis pe numele ei un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Camerele de supraveghere au surprins și momentul accidentului: se vede cum băiețelul trece în fugă strada și este lovit de mașină.

Deși părea că vrea să încetinească după impact, șoferița și-a continuat drumul. O mașină parcată pe avarii în dreptul trecerii de pietoni obtura vizibilitatea. Copilul a început să alerge după ce a pășit pe trecerea de pietoni.

A fost lovit, apoi abandonat acolo. În zonă erau însă câțiva oameni care au sunat la 112. Micuțul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, iar starea lui este stabilă.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite