Maşinile de lux ale interlopilor. Cu ce bolizi se afişează cei mai de temut infractori ai României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşinile de zeci sau chiar de sute de mii de euro sunt un motiv pentru cei mai cunoscuţi interlopi din România de a se făli cu avuţiile pe care le-au strâns.

Deşi oficial nu au locuri de muncă prin care să câştige măcar un salariu minim pe economie, cei mai cunoscuţi interlopi din ţara noastră s-au afişat de-a lungul anilor cu maşini scumpe de zeci sau chiar sute de mii de euro. 

Membrii lumii interlope din ţara noastră obişnuiesc să îşi etaleze bolizii în special la petrecerile pe care le organizează, niciunul dintre ei nefiind întrebat până acum de autorităţi de unde au avut banii pentru a şi le achiziţiona.

La Iaşi, cel mai de temut clan interlop este Corduneanu, ai cărui membri s-au afişat de-a lungul timpul alături de mai multe maşini de lux. 

Adrian Corduneanu, considerat unul dintre liderii acestei grupări, a postat de mai multe ori fotografii ce îl surprindeau conducând un Porsche Cayenne, dar şi alte maşini scumpe cum ar fi un Mercedes. 

image

Pe site-urile de profil, maşina lui Corduneanu, la mâna a doua, se vinde cu aproximativ 25.000 de euro. Fratele său, Vasile Călin, fost Corduneanu, tot pe Facebook la volanul unei alte maşini Porsche Cayenne, de culoare neagră. Pe cunoscuta reţea de socializare online, alţi membri ai clanului Corduneanu mai apar în maşini precum Volkswagen Touareg, Maserati sau Mercedes.

image

Tot din Iaşi este originar şi gruparea lui Cosmos Tănase, aflat în prezent în arest pentru trafic international de cocaine. Tănase şi-a însurat băiatul în 2011, prilej cu care s-a afişat cu maşini scumpe din gama Mercedes. La respectiva nuntă naş de cununie a fost manelistul Adrian Minune, cel care a venit la eveniment cu un bolid Ferrari.

image

Un iubitor al maşinilor scumpe este şi interlopul bucureştean Nuţu Cămătaru, aflat în prezent în arest la domiciliu. Nuţu deţine mai multe maşini scumpe el achiziţionându-şi un Mercedes CL chiar înainte de a fi arestat. La rândul lui, Nelson Mondialu, interlop de la Cluj, apare pe internet conducând un autoturism marca BMW. 

Citeşte şi: 

Blestemul nunţilor de sute de mii de euro. Ce s-a ales de interlopii care sfidau întreaga ţară cu aur şi maşini de lux

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite