Librăria Adevărul Iaşi vă trimite gratis la film! Concurs pentru invitaţii la premiera peliculei "Rocker", unul dintre cele mai aşteptate filme româneşti din 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul filmului "Rcoker", realizat de regizorul Marian Crişan FOTO Adevărul
Afişul filmului "Rcoker", realizat de regizorul Marian Crişan FOTO Adevărul

Librăria Adevărul Iaşi şi RADEF "România Film" vă invită să participaţi la spectacolul de gală al filmului "Rocker", organizat joi, 11 aprilie, la Cinema "Victoria" Iaşi.

Librăria Adevărul Iaşi promovează alături de RADEF spectacolul de gală al unuia dintre cele mai bine primite de critică filme româneşti din 2013. Pentru o invitaţie la premieră trebuie să sunaţi cât mai repede la numărul de telefon 0730 190 864 şi să răspundeţi la o întrebare legată de conţinutul filmului.

Invitaţiile sunt valabile pentr spectacolul de joi, 11 aprilie, ora 19.30, care va avea loc la Cinema "Victoria" şi la care vor participa regizorul Marian Crişan, împreună cu actorii Crina Semciuc, Dan Chiorean şi Alin State.

În deschidere va fi prezentat scurt-metrajul „Megatron”, film distins cu Palme D’Or la Festivalul de Film de la Cannes în anul 2008.

"«Rocker», premiera cu distribuţie 100% românească a săptămânii, este un spectacol cinematografic convingător, contextul său fiind sumbru cu trimiteri tragice; dramatism şi joc de calitate al actorilor. Marian Crişan îşi confirmă promisiunile din "Megatron" şi "Morgen". "Rocker" îşi refuză orice tezism de natură politico-socială, propunându-şi să vorbească obiectiv despre dramele dependenţei de droguri - fenomen apărut la noi în sus-amintitul trecut recent ca un rău nu "necesar", ci inevitabil, atunci când încerci să fii liber, dar nu eşti destul de matur ca să stăpâneşti corect libertatea. "Rocker" ne oferă strict viziunea frustă a realităţii: ce înseamnă toxicomania, într-o familie din zona medie a societăţii noastre, care sub impactul acestui blestem se destramă inexorabil", afirmă criticii de film despre filmul prezentat joi la Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite