Guvernul Ponta s-a mutat la Iaşi pentru nunta fiicei primarului Gheorghe Nichita. La petrecere au luat parte 600 de invitaţi, aleşi pe sprânceană

0
0

Şefii Guvernului României, prim-ministrul Victor Ponta şi vicepremierii Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea, plus alţi opt miniştri, au luat parte la nunta de lux a fiicei primarului PSD de Iaşi, Gheorghe Nichita.

Petrecerea a avut loc La Castel, un restaurant de lux situat la periferia Iaşiului, unde fiecare maşină a fost verificată la sânge de către patru agente de pază postate la intrare.

600 de invitaţi au luat parte la petrecere, într-un cort a cărui capacitate a fost mărită special pentru acest eveniment.

La petrecerea de nuntă a fiicei lui Nichita au fost prezenţi, pe lângă Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea, dar şi alţi opt miniştri: Rovana Plumb, Nicolae Bănicioiu, Remus Pricopie, Eugen Teodorovici, Aurelia Cristea, Gabriela Szabo, Doina Pană şi Robert Cazanciuc.

Artiştii tocmiţi pentru petrecere au fost Loredana Groza, Adrian Enache şi de interpreta de muzică populară Daniela Condurache.

Fotografii din interior au fost postate pe Facebook de Gabriela Vrânceanu Firea, cu mesajul:  "Un moment de relaxare, la Iaşi, alături de colegi. Nu puteam să nu fim alături de un bun coleg, primarul din Iaşi, Gheorghe Nichita, în această seară, socru mic. O seară liniştită tuturor!".

Cu câteva ore înainte a avut loc cununia religioasă, oficiată de un sobor de 10 preoţi condus de Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, Înaltpreasfinţitul Teofan.

Potrivit unuia dintre invitaţii la nuntă, meniul a fost „echilibrat şi bine ales”.

„S-a pus mare accent pe detalii. S-a servit inclusiv orez negru cu roşii confiate şi şalău în crustă de fistic. Cocteilurile erau servite la comandă, puteai cere orice. La 600 de invitaţi au fost cam 150 de ospătari, nu au fost probleme să aştepţi având în vedere numărul mare de invitaţi. Dacă ridicai un deget venea imediat un ospătar”, a declarat participantul la nuntă, citat de jurnalvirtual.ro.

Unul dintre cuplurile de naşi a fost format din Dan şi Rovana Plumb, aceasta din urmă întreţinând petrecerea toată seara, potrivit informaţiilor din interior.

„Cortul avea iniţial capacitatea de numai 450 de locuri dar săptămâna asta a fost extins. Astfel, a fost mai mult loc pentru dans, dar şi mai mult spaţiu între mese. A dansat şi premierul, când cu o ministră, când cu alta, iar Nichita a invitat-o la dans pe Loredana”, a mai declarat invitatul pentru sursa citată.

Premierul Ponta a ajuns la petrecere în jurul orei 21.00. S-a deplasat la Iaşi, imediat după ce a ajuns în România, după vizita oficială în Statele Unite. A intrat la petrecere fără ştirea jurnaliştilor postaţi la intrarea în complexul turistic. Cel mai probabil, se afla într-un microbuz cu geamuri fumurii, pe care gardienii de la poartă au primit indicaţii să-l lase să intre fără control.

Numeroşi alţi invitaţi au fost nevoiţi să se legitimeze la intrare din cauză că nu au fost recunoscuţi de către cele patru agente de ordine. Printre "victime", s-a numărat baronul PSD Vrancea, Marian Oprişan, precum şi deputaţii PSD de Iaşi Sorin Iacoban, Constantin Adăscăliţei şi Anghel Stanciu, senatorii PSD Sorin Lazăr şi Florin Constantinescu, primarul Galaţiului, Marius Stan, proaspăt înscris în UNPR.

Au mai luat parte la nuntă baronul PSD Mircea Cozma, preşedintele CJ Prahova, Dan Şova, şeful de campanie al lui Victor Ponta, Vasile Cepoi, preşedintele Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor, Iulian Dascălu, proprietarul Iulius Grup, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, Alin Aivanoaiei, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean iaşi, Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Printre participanţii la eveniment s-au mai numărat viceprimarul de Iaşi, Mihai Chirica, prefectul de Iaşi, Dan Cârlan, Ioan Nani, directorul Antibiotice SA), Virgil Băbîi, şeful Directiei Judeţene de Cultură, Victorel Lupu, vicepreşedinte al CJ Iaşi, arhitectul-şef al Iaşului, Tudor Vericeanu, Ion Giurma, rectorul Universităţii Tehnice "Gheorghe Asachi", consilierul judeţean PSD, Cristian Stanciu.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Nunta fiicei primarului Gheorghe Nichita, evenimentul monden al anului la Iaşi

Starea civilă din Iaşi, renovată pentru cununia fiicei primarului Nichita. Premierul Ponta participă la nuntă

Nuntă cu 600 de invitaţi pentru fiica baronului PSD de Iaşi, Gheorghe Nichita

Corespondent „Adevărul“, agresat la cununia fiicei primarului Nichita. Poliţia Locală a refuzat să intervină

Şefii Guvernului se mută la Iaşi pentru a dansa la nunta fiicei lui Nichita. Petrecere de lux în familia baronului PSD

Mai multe - Iaşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite