Femeie rănită grav după un accident cu ATV-ul. S-a răsturnat într-o râpă de zece metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgențe „Sfântul Spiridon” din Iași, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul într-o râpă de zece metri, în localitatea Coropceni, din județul Iași.

O femeie a căzut cu ATV-ul într-o râpă de zece metri. FOTO Diana Cimpoeșu
O femeie a căzut cu ATV-ul într-o râpă de zece metri. FOTO Diana Cimpoeșu

Doi soți au căzut în prăpastie în timp ce se plimbau cu ATV-ul, în localitatea Coropceni, din județul Iași, iar femeia a fost accidentată grav, fiind transportată la spital. Soțul a refuzat internarea, având o ușoară contuzie la gleznă. 

„Accident soț-soție pe ATV în pădure la Coropceni într-o excursie. A fost trimis un elicopter și s-a reușit extracția victimei din râpă. Drum greu accesibil, râpă adâncă de aproximativ zece metri, conștientă, fractură luxație cot, contuzie coloană dorsală, contuzie forte toraco-abdominală. Preluată de ESAS ( A.D.50 ani ,). Soțul a refuzat să fie transportat la spital, avea contuzie la gleznă, el a reușit să sară de pe ATV înainte de a cădea în râpă”, a declarat dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

Femeia a fost scoasă după câteva minute din râpă de echipajele de intervenție, la fața locului ajungând și elicopterul SMURD. Accesul către victimă a fost foarte dificil, au transmis autoritățile. 

Pacienta se află în stare gravă, la aproape 24 de ore de la accidentul produs vineri. 

„Femeia din accidentul cu ATV-ul a fost tratată și internată pe Ortopedie, în Terapie Intensivă. Are fractură de humerus stâng complexă, fracturi costale multiple bilateral, homotorax drept în cantitate mică, contuzie hepatică și splenică. De asemenea, are fracturi la coloana dorso-lombară”, a mai transmis medicul Diana Cimpoeșu. 

Elicopterul SMURD a intervenit și în localitatea Hălăucești, după ce un autoturism s-a ciocnit de un biciclist în vârstă de 18 ani. 

„Pacientul din accidentul rutier de la Hălăuceşti, Paşcani, care a fost adus de elicopterul SMURD, biciclistul în vârstă de 18 ani, s-a internat pe secţia de Chirurgie cu laceraţie splenică”, a transmis Diana Cimpoeșu. 

Pacientul a fost internat la spitalul de Neurochirurgie pentru mai multe investigații.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite