Elevă violată de un tânăr în curtea şcolii. Motivul revoltător pentru care cazul a ajuns la Poliţie după câteva săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a fost violată, însă i-a fost ruşine să povestească prin ce a trecut FOTO Arhivă
Minora a fost violată, însă i-a fost ruşine să povestească prin ce a trecut FOTO Arhivă

Un bărbat de 24 de ani, din judeţul Iaşi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi abuzat sexual de o adolescentă de 17 ani, agresiunea având loc în curtea unei şcoli gimnaziale.

Daniel Butuc, originar din localitatea Totoeşti, un sat din apropierea oraşului Hârlău, ar fi comis fapta la finele lunii iulie. El a ajuns, totuşi, în vizorul oamenilor legii după ce în satul din care provin atât Butuc, cât şi victima au apărut zvonuri că cei doi ar avea o relaţie. 

Acele bârfe au determinat-o pe fată să le povestească părinţilor că a fost, de fapt, violată de către individ, acuzele sale fiind confirmate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

„Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în seara de 20.07.2019, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla în curtea şcolii gimnaziale Constantin Palade, din comuna Erbiceni, judeţul Iaşi, inculpatul B.D., fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a constrâns-o fizic şi moral pe minora A.T.B., în vârstă de 17 ani, să întreţină un raport sexual normal, contrar voinţei sale", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Agresiunea sexuală a avut loc după ce victima ar fi mers la şcoală pentru a folosi conexiunea la internet a unităţii şcolare. Butuc s-ar fi aflat acolo, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. El ar fi ameninţat-o cu bătaia pe fată, după care ar fi violat-o.

La audieri, victima a motivat că i-a fost ruşine să povestească prin ce a trecut, invocând că doar zvonurile din sat au determinat-o să le spună adevărul părinţilor. 

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite