Doi câini poliţişti de la Sibiu au fost aduşi la Iaşi pentru căutarea tânărului pierdut în nămeţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un poliţist alături de câinele lup dresat pentru găsirea de persoane dispărute sau obiecte ascunse Foto: arhiva Adevărul
Un poliţist alături de câinele lup dresat pentru găsirea de persoane dispărute sau obiecte ascunse Foto: arhiva Adevărul

Pentru a cincea zi la rând, zeci de militari, pompieri, poliţişti sau oameni simpli au reluat căutările tânărului de 25 de ani dispărut în localitatea ieşeană Dagâţa.

Peste 150 de oameni participă şi astăzi, 12 ianuarie, la căutarea bărbatului de 25 de ani dispărut în mijlocul viscolului în seara zilei de 7 ianuarie, pe raza comunei ieşene Dagâţa.

La operaţiunile de căutare de astăzi s-au alăturat şi doi câini specializaţi în găsirea persoanelor dispărute.

"70 de  poliţişti, militari, jandarmi, lucrători din cadrul I.S.U precum  şi 86 cetăţeni voluntari din comunele Tansa şi Dagâţa desfăşoară activităţi de căutare a bărbatului. La această activitate s-au alăturat doi conductori cu câini de căutare persoane de la Centrul Chinologic Sibiu", se arată într-un comunicat al Poliţiei Iaşi.

Tânărul a plecat în seara zilei de 7 ianuarie în jurul orei 22.00, cu alţi doi prieteni, să ajute la deszăpezirea maşinii unui prieten, aflat la o distanţă de aproximativ 1 kilometru de satul Tansa. Ulterior, s-au urcat cu toţii în maşina prietenului, dar Lucian Alexandrescu, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, a coborât şi a plecat pe jos acasă. Prietenii lui l-au mai văzut în lumina farurilor doar câteva minute, după care n-au mai ştiut nimic de el.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite