Detaliul care ar putea elucida moartea suspectă a tinerei avocate de la Iaşi. Suspect este iubitul ei, tot avocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: aloiasi.ro
FOTO: aloiasi.ro

Iubitul, care era şi şeful avocatei din Iaşi, a fost reţinut la un an după decesul acesteia. Faţă de inculpat a fost luată iniţial măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar dosarul a fost înaintat către Curtea de Apel Iaşi, pentru arest preventiv.

Un detaliu important ar putea rezolva cazul avocatului Sebastian Felecanu, suspectat că şi-a ucis iubita în luna iunie a anului 2021. Monica Cioată, avocată, la fel ca iubitul ei, a murit după ce a căzut de la o înălţime de 26 de metri, pe geamul de la bucătărie.

Cei doi abia se întorseseră de la o petrecere, iar după ce au coborât din maşină şi s-au îndreptat spre blocul în care locuiau, au fost observaţi pe camerele de supraveghere din zonă. 

Tânăra purta o rochie elegantă şi pantofi cu toc, iar în momentul în care a fost găsită fără suflare pe asfalt, era încălţată în adidaşi. Astfel, anchetatorii au ajuns la concluzia că Monica Cioată voia să plece de acasă, în urma unor certuri cu iubitul ei, însă nu a mai apucat. 

Sinuciderea nu ar avea sens în acest caz, pentru că dacă ar fi avut astfel de gânduri, femeia nu ar fi avut de ce să îşi mai schimbe încălţările. 

„Având în vedere că, la cercetarea la faţa locului, victima a fost găsită în rochia de la nuntă, dar încălţată cu o pereche de pantofi sport, în condiţiile în care la petrecere aceasta fusese în pantofi cu toc, au rezultat indicii că aceasta voia să părăsească locuinţa din cauza agresiunilor exercitate de inculpat”, au transmis procurorii ieşeni. 

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la bloc, în noaptea dintre 18 şi 19 iunie 2021, se observă cum cei doi coboară din maşină, iubitul clătinându-se până la intrarea în bloc, unde avocata îi trânteşte uşa în nas. Nervos, acesta încearcă la rândul său să trântească uşa, însă femeia îl opreşte. 

Conflictul ar fi continuat şi în apartament, de unde vecinii spun, conform unor surse, că ar fi auzit o femeie strigând: „Nu fă asta”, în mai multe rânduri. 

După câteva minute, femeia a căzut de la etaj, un vecin a ieşit speriat din bloc şi a anunţat autorităţile, medicii şi poliţiştii au ajuns la faţa locului, iar abia după câteva minute şi-a făcut apariţia şi iubitul avocatei. 

La data de 15.07.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Felecanu Sebastian, avocat în Baroul Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, iar acum, magistraţii au decis prelungirea stării de arest pentru suspect, acesta contestând decizia. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Moartea subită face ravagii: S-a aflat de ce s-a stins baschetbalista Alessia Maria Raiciu, la doar 18 ani

Studentă la Medicină, răpusă de cancer la doar 22 de ani. Mesajul emoţionat al arhiepiscopului Dunării de Jos

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite