Studentă la Medicină, răpusă de cancer la doar 22 de ani. Mesajul emoţionant al arhiepiscopului Dunării de Jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liliana visa să devină medic stomatolog  FOTO Arhiepiscopia Dunării de Jos
Liliana visa să devină medic stomatolog  FOTO Arhiepiscopia Dunării de Jos

Înaltpreasfinţitul Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos, a îndemnat credincioşii să se roage pentru tânăra plecată mult prea devreme dintre noi. Liliana era studentă la Medicină şi visa să ajungă medic stomatolog.

Liliana, studentă în anul al II-lea la Facultatea de Medicină din Galaţi, specializarea Stomatologie, a pierdut zilele trecute lupta cu cancerul. Avea doar 22 de ani, iar Arhiepiscopia Dunării de Jos a postat un mesaj impresionant al Înaltpreasfinţitului Casian legat de trecerea în nefiinţă a tinerei.

„Când pregătim flori, busuioc şi lumânări pentru a le aşeza la icoana Adormirii Maicii Domnului, floarea mult prea tânără, luptătoare şi sfântă, Liliana, s-a rupt, după o suferinţă cumplită, cu un trup la 22 de ani, distrus de un nemilos cancer. Am descoperit în ea un suflet atât de puternic! A putut să se împărtăşească. Mi-a spus că sâmbătă sau duminică vrea să vină din nou la Catedrală, însă a ales să se mute în "catedrala" Maicii Domnului, cu Maica Domnului, căci Liliana a adormit puţin. Credinţa ei, dragostea mamei ei, solidaritatea colegilor ei de la Medicină - Stomatologie, anul II, şi rugăciunile noastre, ale tuturor, s-au concretizat în oprirea durerilor fizice, un trup care a devenit icoană şi un suflet de o frumuseţe aparte. Liliana a adormit, nu a murit. Dumnezeu să o ierte! Rugaţi-vă pentru ea! Amin”, a scris Înaltpreasfinţitul Casian pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Dunărea de Jos.

Liliana alături de Înaltpreafinţitul Casian FOTO Arhiepiscopia Dunării de Jos 

Liliana studenta Galati FOTO Arhiepiscopia Dunarii de Jos

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Elevă şantajată de un coleg cu o poză indecentă. Suma ridicolă pentru care trei adolescenţi şi-au pus în pericol viitorul

Jandarmi din Vaslui, zdrobiţi în bătaie de cinci scandalagii. Agresorii, ridicaţi de mascaţi şi aruncaţi după gratii

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite