O influenceriţă urmărită de milioane de fani, acuzată că şi-a ucis iubitul. Tânăra mai fusese arestată pentru că l-a agresat fizic FOTO

0
0
Courtney Clenney  / Foto Instagram
Courtney Clenney  / Foto Instagram

Courtney Clenney, în vârstă de 26 de ani, este o influenceriţă şi model OnlyFans din Statele Unite. Ea a fost arestată pentru crimă, după ce şi-a înjunghiat mortal iubitul, în timp ce se certau.

Cunoscută pe Instagram sub numele de Courtney Tailor, fata a fost arestată miercuri în Hawaii şi va fi extrădată în Florida pentru a fi judecată. Ea este acuzată că şi-a înjunghiat mortal iubitul, pe Christian „Toby” Obumseli, pe 3 aprilie, potrivit Miami Herald.

Frank Prieto, avocatul ei din Miami, spune că fata era internată într-o clinică de reabilitare, deoarece suferă de tulburare de stres post-traumatic: „Sunt complet şocat, mai ales că am cooperat cu anchetatorii şi ne-am oferit să o predăm în mod voluntar dacă este acuzată”, a spus Prieto. „Aşteptăm să-i dovedim nevinovăţia în instanţă.”

Foto Instagram

Courtney Tailor - influencer acuzat de crima / Foto Instagram

Prin arestarea influenceriţei se încheie o anchetă de patru luni efectuată de detectivii şi procurorii din Miami. Courtney şi-a înjunghiat iubitul în timpul unei discuţii aprinse, în apartamentul în care locuiau împreună în aprilie.

Avocatul lui Clenney a spus că ea a acţionat în scop de autoapărare şi că l-a ucis pe iubitul său Obumseli pentru a-şi salva viaţa. În schimb, rudele lui Obumseli au cerut arestarea tinerei, spunând că, dimpotrivă, ea reprezenta o ameninţare pentru el. 

Cei doi aveau o relaţie de aproape 2 ani şi au mai fost despărţiţi din cauza certurilor lor. Ei locuiau de câteva luni în Miami, dar administratorii intenţionau să îi evacueze din cauza scandalurilor. 

Pe 3 aprilie, Clenney a sunat la poliţie şi a anunţat că iubitul său a fost înjunghiat. Anul trecut, tânăra a fost arestată pentru agresiune domestică în Las Vegas, iar poliţia a fost chemată de mai multe ori la casa lor din Austin, Texas, pentru scandaluri.


FOTO Instagram

Courtney Tailor - influencer acuzat de crima / Foto Instagram
Mai multe - SUA

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite