Cunoscut preot misionar, mort pe litoral la 44 de ani. Părintele slujea pro bono şi era pasionat de motociclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Diaconu / FOTO: Ziaruldeiasi.ro
Radu Diaconu / FOTO: Ziaruldeiasi.ro

Preotul ieşean Radu Diaconu, în vârstă de 44 de ani, s-a stins din viaţă într-un hotel de la malul Mării Negre, după ce a făcut infarct. El se afla singur pe litoral, în staţiunea Eforie Nord.

Cunoscutul preot din Iaşi Radu Diaconu a făcut infarct în camera sa de hotel în care se afla singur, în staţiunea Eforie Nord. El le-a spus prietenilor că nu se simte prea bine, la câteva ore după ce a făcut scufundări în Marea Neagră. 

Radu Diaconu era preot misionar la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei şi slujea la Biserica „Anastasie şi Chiril” din Iaşi, fără a cere să fie remunerat. Radu Diaconu era cunoscut ca o persoană implicată în tot ceea ce îl înconjura şi îi plăcea să îi ajute pe cei din jur. Preotul era pasionat de motociclete şi de sporturi extreme. 

Trupul neînsufleţit al preotului a fost adus la biserica unde slujea, rămânând aici până duminică, când va fi dus în satul său natal, Dumbrăveni, în judeţul Suceava, acolo unde a fost dorinţa sa să se odihnească. Slujba de înmormântare va avea loc luni, 11 iulie. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Scufundătorul care a întâlnit un rechin în Marea Neagră. Dragoş Popescu: „Mă pot considera norocos“

Grecii, în faţa invaziei de turişti români. „O să aveţi surprize dacă vorbiţi cu ei“

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite