Cum arată cel mai căutat penthouse din Iași. 1,3 milioane de euro pentru vedere din jacuzzi spre Palatul Culturii

0
Publicat:

Cel mai căutat penthouse din Iași, care în prezent este închiriat în regim hotelier, a fost pus în vânzare de către proprietar la prețul de 1,3 milioane de euro.

Vedere de pe terasa imobilului. FOTO: olx.ro
Vedere de pe terasa imobilului. FOTO: olx.ro

Un penthouse cu o suprafață de 410 metri pătrați, aflat în zona centrală a Iașului, a fost pus la vânzare de către proprietar pe site-urile de specialitate, după ce în ultima vreme acesta a fost închiriat în regim hotelier. Spațiul era folosit pentru evenimente exclusiviste și închiriat deseori de către turiști sau studenți străini. 

„Minunat penthouse cu vedere la Palatul Culturii, etajele 10, 11 și 12. Unitățile de locuințe sunt acum folosite ca hotel cu profituri mari documentate. La etajul 12 se poate ajunge direct cu liftul din casă. Prețul include tot mobilierul și jacuzzi. Vă rugăm să evitați să faceți propuneri ridicole. Unitatea imobiliară este de mare profil, atât pentru poziție, cât și pentru finisajele interioare și mobilier”, se arată în anunțul publicat de către proprietar. 

Dormitor din penthouse-ul scos la vânzare. FOTO olx.ro
Dormitor din penthouse-ul scos la vânzare. FOTO olx.ro

Imobilul are cinci dormitoare, fiecare cu baie proprie, mai multe saloane, bucătării și terase cu vedere spre centrul orașului.

Unul dintre saloanele penthouse-ului. FOTO olx.ro
Unul dintre saloanele penthouse-ului. FOTO olx.ro

Evoluția pieței imobiliare din Iași

Recent, portalul Imobiliare.ro a publicat un raport privind evoluția pieței rezidențiale în al doilea trimestru din 2022, iar una dintre principalele concluzii este că în toate marile orașe prețurile apartamentelor au crescut. La Iași, față de perioada similară a anului trecut, creșterea prețului a ajuns până la 21%.

Apartamentele din zona centrală și cea ultracentrală din Iași au o valoare medie de listare de 1.940 de euro pe metru pătrat util, după un avans trimestrial de 3,5% și unul anual de 21%. În arealul semicentral, o asemenea locuință este scoasă la vânzare pentru 1.306 de euro pe metru pătrat, după o creștere de 5% la trei luni și, respectiv, 16,1% la 12 luni.

În cartierele mărginașe, suma medie solicitată de proprietari este 1.270 de euro pe metru pătrat util, în creștere cu 5,1% față de trimestrul anterior și, respectiv, cu 15,5% față de T2 2021.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite