Cum arată apartamentul scos la vânzare cu 1,5 milioane de euro, la Cluj. Altul s-a dat şi mai scump VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Avangard
FOTO Avangard

O agenţie imobiliară a scos la vânzare un apartament cu 1.45 milioane de euro, la Cluj. E vorba despre un penthouse spectaculos, de 178 metri pătraţi. Recent, un alt penthouse din Cluj s-a dat pentru aproximativ două milioane de euro.

GALERIE FOTO

Preţurile continuă să crească în oraşul cu cea mai scumpă piaţă imobiliară din ţară, Clujul, iar recent un apartament cu o singură cameră, având pe post de dormitor o nişă a fost scos la vânzare pentru 200.000 de euro.

O locuinţă mult mai generoasă, mai exact un penthouse, tocmai a fost scos la vânzare pentru un preţ de şapte ori mai mare. 

„Penthouse-ul se întinde pe o suprafaţă extrem de generoasă 178 mp utili, desfăşurată pe două niveluri cu scară interioară, iar accesul în interior se face printr-un lift de ultima generaţie care poate fi accesat doar de către proprietari. Balcoane de 11.4 mp plus terasele acestuia în suprafaţă cumulată de 236 mp care sunt amenajate ca oaze urbane de relaxare pentru familie şi prieteni, beneficiind de intimitate şi de facilităţile unei curţi (grill, şezlonguri, plante, etc.)

Compartimentarea ascestuia se face astfel:- la primul nivel avem un living spaţios + loc de luat masă, bucătărie deschisă cu acces pe terasă, hol acces, debara, dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing, hol, baie, camera oaspeţi, camera copii, hol + spaţiu depozitare , acest nivel beneficiază şi de terasă în suprafaţă de 87 mp plus două balcoane de 7.55 mp respectiv 3.85 mp.

-la etajul retras găsim o încăpere amenajată că sala fitness şi o camera hobby cu acces direct la terasă superioară în suprafaţă de 149 mp amenajată cu dec şi mobilier de grădina plus plante decorative.

Proprietatea dispune de 2 locuri de parcare subterane cu CF-uri individuale”, se precizează în anunţul care se găseşte AICI.

Recent, un alt penthouse şi-ar fi găsit cumpărător pentru peste două milioane de euro. Astfel de preţuri au devenit obişnuinţă pentru apartamentele din Cluj, oraş în care preţurile imobiliarelor rivalizează cu cele din Occident sau chiar le depăşesc de multe ori.

Vă mai recomandăm şi:

Ofertă „irezistibilă” la Cluj: Apartament cu o cameră la 200.000 de euro. „Dispune de o nişă de dormit”

Moartea misterioasă a unei românce, răzbunată de o fostă gardă a regelui Belgiei. Detaliile unei crime „perfecte”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite