Adina Samson a cerut protecţie din partea instituţiilor statului. Fosta iubită a primarului Nichita a primit ameninţări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adina Samson, femeia spionată, hărţuită şi ameninţată cu moartea de către primarul de Iaşi, Gheorghe Nichita, a solicitat să-i fie asigurată protecţia.

Tânără de 33 de ani, angajată a Primăriei Iaşi, a depus cerere oficială pentru a-i fi asigurată protecţia. Adina Samson a primit ameninţări legate de aventura sentimentală pe care-a avut-o cu primarul de Iaşi, Gheorghe Nichita.

Edilul PSD se află astăzi, 8 mai, la Curtea de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă depusă de către procurorii DNA Bucureşti.

Dovezile circumstanţiale din „dosarul Nichita“ indică faptul că Adina Samson a fost hărţuită permanent, timp de peste un an de zile, de echipe complexe de spionaj, conduse de şefi ai Poliţiei Locale Iaşi, ameninţată de interlopi şi împiedicată să-şi traiască viaţa. În plus, a fost lovită de mai multe ori de Gheorghe Nichita, ameninţată cu violul sau cu ruperea picioarelor.

Angajata Primăriei Iaşi a declarat că doreşte să lupte împotriva abuzurilor la care a fost supusă, chiar dacă este conştientă că imaginea personală îi va fi terfelită.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite