Accident teribil, soldat cu 5 răniți, în urma impactului devastator între 2 mașini. Șoferii făceau întrecere

0
Publicat:

Un accident teribil, soldat cu rănirea a 5 persoane, a avut loc sâmbătă noaptea la Iași. Din primele informații, se pare că șoferii celor 2 autoturisme s-ar fi luat la întrecere. Din cauza lipsei de experiență, până la accident nu a fost decât un pas.

Cele 2 autoturisme s-au izbit frontal FOTO bzi.ro
Cele 2 autoturisme s-au izbit frontal FOTO bzi.ro

Conform bzi.ro, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori, printre care două autospeciale de intervenție și stingere cu module de descarcerare și acordarea primului ajutor, două echipaje de prim ajutor calificat, în sprijin de la SAJ Iași o ambulanță tip C și o ambulanță tip B. Șoferii celor două mașini au vârste cuprinse între 18 și 20 de ani.

Impact violent între 2 mașini FOTO bzi.ro
Impact violent între 2 mașini FOTO bzi.ro

Martorii spun că cei doi şoferi s-ar fi luat la întrecere, până când unul dintre ei a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de cealaltă maşină, scrie observatornews.ro. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate. Victimele au fost stabilizate la locul accidentului, fiind transportate la spital în stare stabilă.

Cele 2 autoturisme s-au făcut praf FOTO bzi.ro
Cele 2 autoturisme s-au făcut praf FOTO bzi.ro

Accident cu 24 de persoane implicate într-o coliziune din Neamţ. Surprinzător, nu a fost niciun rănit

Pe drumurile din judeţul Neamţ, în ultimele zile au avut loc câteva accidente, cauzele care au condus la producerea acestor nedorite incidente urmând a fi stabilite de cercetările efectuate de poliţişti.

Sâmbătă, 30 decembrie 2023, pe la orele prânzului, cadrele de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“ şi poliştii nemţeni au fost solicitaţi să intervină în comuna Podoleni, fiind anunţaţi că a avut loc o tamponare între o maşină şi un vehicul pentru transport călători.

„La ora 11.22, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui accident. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă din cadrul Punctului de lucru Roznov. Au fost implicate un autobuz în care se aflau 20 de persoane şi un autoturism în care se erau patru persoane“, a transmis ISU Neamţ.

După coliziune, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, dar până la sosirea pompierilor cele patru persoane s-au autoevacuat din maşină. Potrivit anchetatorilor, niciuna dintre cele 24 de persoane nu a necesitat îngrijiri medicale.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite