50.000 de euro pagubă în contul unei foste doctoriţe, de 80 de ani. Cazinouri şi prostituate comandate pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto: bzi.ro
foto: bzi.ro

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost reţinut de poliţişti după ce a provocat o pagubă de 50.000 de euro în conturile unei bătrâne în vârstă de 80 de ani.

Un individ din comuna Aroneanu, judeţul Iaşi, a reuşit să facă o adevărată avere în doar câteva luni, pe spatele muncii de zeci de ani a unei foste doctoriţe, ajunsă acum la 80 de primăveri. 

Bărbatul i-a câştigat încrederea bătrânei, mergând să o ajute la treburile casei, iar aceasta nu i-a mai ascuns niciun secret. La un moment dat, infractorul a început să se folosească de cardul femeii, care ascundea o sumă impresionantă. În doar câteva lui, el ar fi cheltuit circa 235.000 de lei pe haine, jocuri la cazino şi prostituate comandate pe internet, fără ca femeia să ştie. Acesta punea cardul la locul său, de fiecare dată după ce îl folosea.

”Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în luna august 2019, acesta ar fi sustras un card bancar din locuinţa unei femei de 80 de ani, iar ulterior ar fi efectuat mai multe tranzacţii neautorizate, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 235.000 de lei. În cadrul dosarului penal, la data de 17 martie a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost condus la audieri.”, a transmis IPJ Iaşi. 

Miercuri, 17 martie, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Harta fricii şi agresiunea împotriva femeilor. Cazul Sarah Everard, femeia ucisă la Londra

 

Fiica unei femei decedate în Spitalul Judeţean Constanţa: „S-au purtat umilitor cu mama. I-au aruncat mâncarea pe jos, apoi i-au pus-o în faţă”

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite