250 de copii din familii sărmane vor vedea pentru prima dată marea. Iniţiativa poate fi susţinută prin donaţii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva preotului Dan Damaschin
FOTO Arhiva preotului Dan Damaschin

Părintele Dan Damaschin  şi voluntarii săi au strâns fonduri pentru a le asigura cazarea, transportul şi masa celor 250 de copii.

250 de copii nevoiaşi din judeţul Iaşi cu medii de 9 şi 10 vor merge la mare. Iniţiativa, devenită deja tradiţie, îi aparţine preotului Dan Damaschin şi poate fi sprijinită prin donaţii. 

Părintele a construit zeci de case pentru familiile nevoiaşe, îi ajută pe copiii cu posibilităţi reduse să meargă la şcoală, are grijă de mamele sărmane.

Vara aceasta, 250 de copii vor ajunge pentru prima dată la mare. Părintele Dan Damaschin reuşeşte astfel să îi motiveze pe tineri să înveţe mai bine la şcoală.

„Eu, Eric şi încă 249 de copii în 58 ore, 34 minute şi 10 secunde plecăm la mare! Toate au fost minuţios plănuite – vizite medicale, toalete, consumabile, mese, autocare, motorină, taxe, parcări, camere, băi, lenjerii, căni, farfurii, linguriţe, cearşafuri de plajă, jucării, deserturi, zmee, umbreluţe şi, chiar cărţi de rugăciuni”, explică părintele Dan Damaschin.

Dan Damaschin

Părintele Dan Damaschin şi Eric   FOTO Facebook/Dan Damaschin

    

„După cum vedeţi, la planuri nu ne bate nimeni, nici la bugetele pe hârtie nu stăm rău, după atâţia ani de experienţă. Ne pricepem chiar şi la a povesti câte ceva despre visul lui Eric de a vedea Marea cea Neagră şi Albastră, în acelaşi timp. Singura noatră problemă este, ca de obicei, nevoia de iubire transformată prin jertfa dumneavoastră în lucruri materiale, trecătoare, dar din păcate foarte necesare”, subliniază preotul Dan Damaschin.

    

    

Părintele Dan Damaschin organizează tabere şcolare pe litoralul românesc pentru copiii care au medii cuprinse între 9 şi 10 şi ale căror familii nu îşi permit să facă această bucurie celor mici. Preotul derulează şi un proiect prin care îşi propune să strângă fonduri pentru a oferi altor 9.000 de copii haine şi rechizite pentru şcoală.

Cei 250 de copii vor fi însoţiţi în tabăra de la Mamaia de voluntarii Asociaţiei „Glasul Vieţii”

Donaţii se pot face prin intermediul Asociaţiei „Glasul Vieţii", de care se ocupă părintele Dan Damaschin.

Se poate dona şi prin transfer bancar:

BANCA TRANSILVANIA: RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)

BANCA TRANSILVANIA: COD SWIFT: BTRLRO 22

BANCA TRANSILVANIA: RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)

BANCA TRANSILVANIA: RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)

Vă recomandăm să citiţi şi:

Şpăgi pentru funcţii de conducere în MAI. Conform DNA, un fost şef din Academia de Poliţie ar fi recunoscut că a plătit mita în locul fiului său

Legendarul muzician „Phoenix“ Josef Kappl, despre relaţia cu Nicu Covaci: „Prietenie, rivalitate şi indiferenţă“ 

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite