VIDEO Scene uluitoare filmate pe străzile Devei, la o acţiune DIICOT: „Arestare în direct. E plin de pistoale şi săbii pe jos”

0
0
Strada a fost blocată de trupele speciale.
Strada a fost blocată de trupele speciale.

O operaţiune amplă a ofiţerilor DIICOT, pe străzile Devei, a fost transmisă în direct, pe Facebook: „Arestare în direct”.

O operaţiune amplă a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism s-a derulat duminică pe străzile municipiului Deva, iar scenele au fost surprinse de câţiva trecători şi publicate pe Facebook. Unul dintre ei a transmis în direct capturarea suspecţilor de crimă organizată.

„Arestare în direct. Vreo 20 sunt arestaţi. E multă lume şi multă gardă. E plin de mascaţi. Mamă, dar cine sunt ăştia, sunt foarte urâţi. Pun pariu că-i trafic. E problemă mare aici. Uite acolo, jos, sunt numai pistoale şi arme, confiscate. E plin de arme, pistoale, săbii. Nu ne lasă să ne apropiem”, a fost reacţia de uluire a deveanului care a publicat imaginile pe Facebook.

Filmarea a fost însă întreruptă, la cererea unuia dintre ofiţeri.

Sursa: Daniel Muntean / Facebook.


Acţiunea DIICOT a avut loc în zona Dorobanţi, de unde au fost ridicate 16 persoane, venite la o gală de box, informează ziardehunedoara.ro.

Ea ar fi vizat destructurarea unei grupări de crimă organizată, preocupată, printre altele cu proxenitismul, dosarul fiind instrumentat de Biroul Teritorial (BT) Galaţi. Suspecţii sunt din judţele Ialomiţa, Galaţi şi din municipiul Bucureşti.

DIICOT nu a dat până la această oră un comunicat oficial cu privire la acţiunea derulată în Deva.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Ultimele zile de închisoare pentru Iulian Ceia, omul din spatele „aurului dacic”. Cum au fost găsite primele 15 brăţări

Tinerele silite să facă sex 19 ore pe zi, pentru o grupare de proxeneţi. Ce sume fabuloase le-au adus interlopilor

Calvarul dansatoarei din clubul de noapte răpită de interlopi. Ce umilinţe a suferit femeia, târâtă cu forţa într-o maşină şi dusă în pădure


 

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri