VIDEO Capră neagră împuşcată de braconieri în Parâng. Doi români şi doi străini au fost prinşi cu animalul ucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: IJJ Hunedoara.
FOTO: IJJ Hunedoara.

O capră neagră a fost împuşcată de braconieri în Masivul Parâng. Patru oameni au fost reţinuţi în urma unei acţiuni a jandarmilor montani şi poliţiştilor, în timp ce transportau animalul ucis.

Vineri, după amiază, patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Parâng a fost anunţată că că în zona Coriciu din Masivul Parâng se afla o maşină suspectă cu numere de Anglia.

Jandarmii au luat legătura cu paznicul de vânătoare de la Ocolul Silvic Petroşani şi s-au deplasat în zona indicată.

În jurul orei 15.20 au oprit o maşină de teren pe drumul forestier din zonă.

În autoturism se aflau patru bărbaţi, doi cetăţeni români şi doi cetăţeni străini care aveau asupra lor două arme de vânătoare şi o capră neagră împuşcată.Aceştia nu deţineau autorizaţie de vânătoare.

vanatoare

„Efectivele de jandarmi au izolat zona şi au solicitat la faţa locului o echipă din cadrul Poliţiei Petroşani. Documentele întocmite au fost predate Poliţiei în vederea continuării cercetărilor pentru infracţiunea de braconaj conform Legii 407/2006 a vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic”, a informat Simona Fodoca, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Femeia care s-a pozat lângă capra neagră ucisă la poalele Retezatului a stârnit furia românilor: „Cum să fii fericită lângă o frumuseţe a naturii omorâtă?”

Vitrina cu trofee a unor suspecţi de braconaj a fost confiscată de poliţişti. Zeci de animale au fost vânate ilegal

Controversele morţii tânărului Darius Şendroiu, ucis la vânătoare. Ce au stabilit procurorii la şapte luni de la tragedie

Vânătorul care a oripilat România: s-a lăudat că a ucis-o „pe bunica lu’ Bambi”, cu un glonte în inimă: „Ăsta-i talentul!”

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite