Vânătoare de mistreţ sfârşită tragic. Un bărbat a fost împuşcat în stomac de colegul său şi se află în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un vânător a fost adus în stare gravă la spital, după ce a fost împuşcat de colegul său, la o partidă de vânătoare organizată în Munţii Apuseni.

Un incident grav s-a petrecut vineri, pe un fond de vânătoare din zona comunei Bulzeştii de Sus. Un bărbat de 53 de ani a fost împuşcat accidental in zona abdomenului, în cursul unei partide de vânătoare. Glonţul ar fi ieşit prin legiunea lombară.

„Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, din primele verificări, au stabilit ca partida de vânătoare în grup restrâns (la mistreţ) a avut loc în condiţii legale, atât victima, cât şi presupusul autor, un bărbat de 59 de ani, fiind membri vânători si posesori legali de armă. În cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, ancheta urmând a stabili circumstanţele concrete ale producerii incidentului”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Rănitul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Deva, unde a fost operat şi adus la Reanimare. Starea sa este extrem de gravă.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Femeia care s-a pozat lângă capra neagră ucisă la poalele Retezatului a stârnit furia românilor: „Cum să fii fericită lângă o frumuseţe a naturii omorâtă?”

Vitrina cu trofee a unor suspecţi de braconaj a fost confiscată de poliţişti. Zeci de animale au fost vânate ilegal

Controversele morţii tânărului Darius Şendroiu, ucis la vânătoare. Ce au stabilit procurorii la şapte luni de la tragedie

Vânătorul care a oripilat România: s-a lăudat că a ucis-o „pe bunica lu’ Bambi”, cu un glonte în inimă: „Ăsta-i talentul!”


 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite