Trupul unui hunedorean din Vulcan a fost deshumat, la un an de la moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost deshumat. FOTO: ARHIVĂ.
Cadavrul a fost deshumat. FOTO: ARHIVĂ.

Trupul unui bătrân decedat în urmă cu un an a fost deshumat la cererea urmaşilor şi a anchetatorilor, care să stabilească dacă moartea acestuia a fost cauzată de un accident rutier.

Cadavrul unui vârstnic de 79 de ani, din Vulcan, a fost deshumat astăzi, la cerarea rudelor, într-un cimitir particular din localitate.

Bărbatul murise în urmă cu aproape un an, la câteva zile după ce a fost victima unui accident rutier.

“Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au dispus această activitate procedurală pentru a se stabili dacă bărbatul a decedat din cauza accidentului sau ca urmare a unor afecţiuni medicale”, a declarat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Legiştii vor stabili, în urma autopsierii cauza decesului.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Tragedie în intersecţie: un bărbat a murit prăbuşindu-se pe trotuar      

Un bărbat din Hunedoara a murit la scurt timp după ce i s-a făcut rău, în timp ce aştepta să traverseze strada într-o intersecţie din municipiu.

Un copil de 11 ani s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje din Vulcan      

Un copil în vârstă de 11 ani s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, iar în urma impactului a decedat. Tragedia s-a petrecut în Vulcan.

Cum poate fi ajutat Fabiani Prcsina, copilul rămas singur pe lume după ce mama i-a fost ucisă de un vitezoman        

Una dintre cele două victime ucise în accidentul rutier provocat, în Joia Mare, pe o trecere de pietoni din Petroşani era mama unui copil talentat la pian. Fabiani Prcsin (11 ani)a a rămas fără singurul său sprijin, după tragedia provocată de un tânăr posesor al unei maşini de lux.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite