Tragedie pe un drum din Hunedoara: un tânăr a murit într-un accident de bicicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani a murit într-un accident petrecut în apropiere de Haţeg. Acesta circula cu o bicicletă, dar s-a dezechilibrat şi a căzut de pe ea, lovindu-se la cap.

Tragedia s-a petrecut în cursul nopţii trecute, pe un drum comunal din Hobiţa, în apropiere de Haţeg.

Tânărul de 19 ani, din Toteşti, se deplasa cu bicicleta, iar într-o curbă periculoasă, pe un drum în pantă, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, lovindu-se cu capul de o piatră.

„În jurul orei 06:15, biciclistul a decedat, ca urmare a leziunilor corporale suferite în urma accidentului”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

FOTO VIDEO Trei oameni au murit într-un accident rutier pe şoseaua Hunedoara – Călan          

Trei oameni au murit, iar un alt hunedorean a fost rănit, într-un accident rutier petrecut în această seară pe şoseaua Hunedoara – Călan, la ieşirea din satul Hăşdat.

Ucişi pe trecerea de pietoni. Doi oameni au murit într-un accident provocat de un tânăr vitezoman, de 21 de ani          

Un şofer în vârstă de 21 de ani a ucis un bărbat şi o femeie, lovondu-i în plin cu autoturismul, în timp ce aceştia traversau strada pe o o trecere pietonală.

Hunedorean ucis într-un accident rutier petrecut pe şoseaua Haţeg – Petroşani        

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din localitatea hunedoreană Baru, a murit în această dimineaţă, după ce a fost lovit de maşina condusă de un agent de vânzări. Accidentul rutier s-a petrecut pe şoseaua Haţeg – Petroşani.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite