Ucişi pe trecerea de pietoni. Doi oameni au murit într-un accident provocat de un tânăr vitezoman, de 21 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer în vârstă de 21 de ani a ucis un bărbat şi o femeie, lovondu-i în plin cu autoturismul, în timp ce aceştia traversau strada pe o o trecere pietonală.

Accidentul mortal s-a petrecut pe Bulevardul 1 Decembrie din Petroşani. Şoferul în vârstă de 21 de ani conducea cu viteză un autoturism şi nu a mai acordat prioritate de trecere celor doi hunedoreni care traversau strada pe trecerea de pietoni.
„Tânărul aflat la volan a surprins şi accidentat grav un bărbat şi o femeie în vârstă de 41 de ani, respectiv 42 de ani, ambii din municipiul Petroşani, care se angajaseră în traversarea drumului public prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat corespunzător. Victimele au fost transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, unde ulterior au decedat”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Tânărul a fost reţinut de anchetatori pentru 24 de ore. El va fi cercetat pentru infracţiunea de ucidere din culpă.


Vă recomandăm şi:

Hunedorean ucis într-un accident rutier petrecut pe şoseaua Haţeg – Petroşani         Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din localitatea hunedoreană Baru, a murit în această dimineaţă, după ce a fost lovit de maşina condusă de un agent de vânzări. Accidentul rutier s-a petrecut pe şoseaua Haţeg – Petroşani.

Accidentul poliţistului nu a fost întâmplător. Agentul de poliţie a fost victima răzbunării a doi tineri             Doi tineri au fost reţinuţi şi arestaţi preventiv după ce au provocat un accident grav, în urma căruia victima a fost un poliţist hunedorean. Anchetatorii au stabilit că Sergiu Neag şi Sergiu Ardelean au complotat pentru a-l accidenta pe poliţistul care îi cercetase pentru alte infracţiuni.

Poliţist în misiune, rănit grav într-un accident rutier. Şoferul vinovat a fost reţinut după ce fugise de la locul faptei                   Un tânăr de 20 de ani a provocat un accident rutier grav, soldat cu rănirea unui poliţist. Şoferul a lovit cu autoturismul maşina condusă de ofiţerul de poliţie, iar în urma impactului aceasta s-a răsturnat în decor. Victima a fost lăsată să zacă, în timp ce tânărul vinovat de accident a fugit de la locul faptei.

Accident mortal într-o intersecţie din Hunedoara: o femeie a fost ucisă în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni            Un accident mortal s-a produs în această dimineaţă în municipiul Hunedoara. O femeie în vârstă a fost ucisă în impactul cu un autoturism, chiar pe trecerea de pietoni.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite