Tragedie pe Drumul Naţional 7 Deva - Arad, provocată de şoferul unui camion scăpat de sub control din cauza vitezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident mortal pe DN 7. FOTO: Daniel Guţă. ARHIVĂ.
Accident mortal pe DN 7. FOTO: Daniel Guţă. ARHIVĂ.

Şoferul unui camion a provocat în această dimineaţă un accident rutier mortal, pe Drumul Naţional 7 Deva – Arad, la Zam. Victima este un bărbat din municipiul Brad.

Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă dimineaţa, pe Drumul Naţional 7, în comuna Zam.

Tragedia a fost provocată de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Braşov, care în timp ce conducea un autotren, din direcţia Arad – Deva, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed într-o curbă.

„Camionul a derapat şi a pătruns pe contrasens, iar semiremorca autotrenului a lovit o autoutilitară care circula regulamentar, fiind condusă de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din municipiul Brad. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţişti au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Vă recomandăm şi:

FOTO Accident rutier în Deva, provocat de teribilişti: întrecerea ilegală pe bulevard s-a terminat într-un gard

Doi tineri, dintre care unul băut, şi-au distrus maşinile şi au fost răniţi, după ce s-au luat la întrecere pe străzile municipiului Deva şi au ajuns cu maşinile într-un gard.

Accident rutier grav pe şoseaua Deva - Hunedoara: un şofer imprudent a pus în pericol viaţa a doi oameni

Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă pe şoseaua Hunedoara – Deva, în zona Peştişul Mare: un autoturism în care se aflau doi hunedoreni s-a răsturnat, după ce şoferul a fost şicanat în trafic.

Accident rutier grav în Hunedoara: un tânăr a fost lovit de o camionetă. Victima era cunoscută pentru acţiunile civice

Rudolf Hanzelik, un tânăr din Hunedoara cunoscut pentru numeroasele iniţiative civice, a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident petrecut în zona Pieţei Dunărea din municipiu. Scuterul cu care se deplasa a fost lovit de o camionetă.

VIDEO Deputatul Mircia Muntean va fi judecat după accidentul provocat la beţie. Alcoolemia fostului primar: 1,3 la mie

Deputatul Mircia Muntean, fost primar al Devei timp de 16 ani, a fost trimis în judecată, într-un dosar penal în care a fost acuzat de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau alte substanţe. Parlamentarul din Deva riscă închisoarea cu execeutare, fiind condamnat într-un alt dosar, pentru infracţiuni de corupţie, la o pedeapsă de închisoare cu suspendare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite