Tragedie în centrul municipiului Deva: un bărbat a murit la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tragedia s-a petrecut pe Strada Mihai Eminescu. Foto: glasul-hd.ro
Tragedia s-a petrecut pe Strada Mihai Eminescu. Foto: glasul-hd.ro

Un hunedorean a murit la volan. Bărbatul în vârstă de 66 de ani a suferit un stop cardiac în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Strada Mihai Eminescu, din Deva.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a murit, în urma unui infarct, în zona centrală a municipiului Deva, în timp ce se afla la volan. Tragedia a avut loc, pe Strada Mihai Eminescu. Hunedoreanului i s-a făcut rău.

A încercat să oprească maşina, lovind însă uşor un alt autoturism. La scurt timp a decedat.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, iar medicii au încercat resuscitarea victimei, dar nu au mai putut să îi salveze viaţa.


Vă recomandăm şi:

Sfârşit tragic pentru o femeie din Petroşani: a fost ucisă de tren

Cadavrul unei femei în vârstă de 57 de ani a fost desoperit în această dimineaţă, pe linia ferată care traversează municipiul Petroşani.

Tragedie într-un sat din Hunedoara: un bărbat a murit într-o fântână

Un bărbat a murit după ce a căzut într-o fântână. Tragedia s-a petrecut în satul Ormindea, iar potrivit pompierilor victima s-a prăbuşit accidental în puţ.

Spovedania profului de mate pentru care o elevă de 16 ani s-a sinucis din dragoste. Lucruri secrete din iubirea interzisă care a zdruncinat întreaga Românie

Alin Cioară, profesorul de matematică din Brad acuzat că a avut o relaţie de dragoste cu o elevă de 16 ani, care apoi s-ar fi sinucis din cauza lui, trece prin momente cumplite. Dascălul şi-a pierdut postul de profesor şi se chinuie de ani buni să depăşească momentul tragediei de care a fost făcut responsabil, pe nedrept, susţine el.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite