Tragedie într-un sat din Hunedoara: un bărbat a murit într-o fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit după ce a căzut într-o fântână. Tragedia s-a petrecut în satul Ormindea, iar potrivit pompierilor victima s-a prăbuşit accidental în puţ.

Pompierii au intervenit vineri pentru a salva un bărbat de 46 de ani, care s-a prăbuşit într-o fântână, în satul Ormindea.

„La intervenţie a participat atât un echipaj de pompieri specializat în salvări cât şi o echipă de paramedici cu o ambulanţă SMURD. La sosirea forţelor la locul intervenţiei bărbatul, în vârstă de 46 de ani, se afla căzut într-o fântână de aproximativ 8 metri în care se afla apă cu o adâncime de 1 metru”, a infromat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Pompierii au utilizat echipamentul de salvare din medii ostile, iar un subofiţer a coborât în fântână asigurat cu cordiţe de salvare până la nivelul victimei. Aceasta a fost prinsă cu ajutorul echipamentului de salvare şi extrasă din fântână.

„Deoarece bărbatul se afla în stop cardio-respirator pompierii salvatori au aplicat protocolul de resuscitare timp de 60 de minute, până când medicul specialist al SAJ a declarat decesul bărbatului”, a informat ISU Hunedoara. Condiţiile exacte în care bărbatul şi-a pierdut viaţa vor fi slabilite în urma necropsiei realizată de medicul legist.


Vă recomandăm şi:

Spovedania profului de mate pentru care o elevă de 16 ani s-a sinucis din dragoste. Lucruri secrete din iubirea interzisă care a zdruncinat întreaga Românie

Alin Cioară, profesorul de matematică din Brad acuzat că a avut o relaţie de dragoste cu o elevă de 16 ani, care apoi s-ar fi sinucis din cauza lui, trece prin momente cumplite. Dascălul şi-a pierdut postul de profesor şi se chinuie de ani buni să depăşească momentul tragediei de care a fost făcut responsabil, pe nedrept, susţine el.

FOTO VIDEO O doctoriţă a fost împuşcată mortal de fostul soţ, în drum spre biserică. Bărbatul s-a sinucis la două străzi distanţă de crimă

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost găsite împuşcate duminică dimineaţă în Hunedoara, cu o armă de vânătoare. Mai întâi a fost găsită femeia, în maşină, pe o stradă din centrul oraşului. Ulterior, anchetatorii l-au găsit şi pe bărbat, la două străzi depărtare. Bărbatul, vânător de meserie, şi-a fi împuşcat fosta soţie , după care s-ar fi sinucis. Acesta a lăsat un bilet de adio în care şi-a justificat gestul.

VIDEO Durere şi revoltă în Hunedoara: mesajele emoţionante după accidentul în care a murit o elevă de 17 ani

Accidentul în care o elevă a murit, petrecut pe Bulevardul 1848 din Hunedoara, a dat naştere unui val de reacţii dure din partea hunedorenilor. Oamenii deplâng soarta adolescentei decedate după ce a fost lovită de maşina condusă de un tânăr, în zona unei treceri de pietoni neiluminiate, dar în acelaşi timp critică autorităţile.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite