Traficanţi de droguri capturaţi în Hunedoara: Doru Ciobanu şi Andrei Gîdea au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au emis mandate de arestare preventivă pe numele a foi hunedoreni, Doru Ciobanu şi Andrei Gîdea, acuzaţi de trafic de droguri de risc.

Magistraţii au emis două mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele hunedorenilor Doru Adrian Ciobanu şi Andrei Gîdea. Ei au fost reţinuţi în urma unor percheziţii efectuate de procurorii şi ofiţerii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Hunedoara.

„Cei doi sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc, de cannabis”, a informat DIICOT.

Doru Ciobanu şi Andrei Gîdea sunt învinuiţi pentru distribuirea de cannabis unor consumatori din Hunedoara. Cei doi ar fi vândut pliculeţele de cannabis cu suma de 60 de lei gramul. În domiciliile lor au fost găsite sumele de circa 1300 de euro şi 1.500 de lei, despre care există suspiciunea că ar fi provenit din vânzarea stupefiantelor.

Ofiţerii DIICOT au descoperit şi pungi în care a fost ţinut cannabisul şi mărunţitoare.Cei doi pot contesta soluţia Tribunalului Hunedoara, prin care au fost trimişi după gratii.


Vă recomandăm şi:

Tineri condamnaţi pentru trafic de droguri. Au vândut canabis pentru a-şi plăti taxele şcolare           Cinci hunedoreni au fost condamnaţi pentru trafic internaţional de droguri într-un dosar care a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Hunedoara în luna ianuarie a acestui an.

Drogurile i-au adus moartea turistului polonez. Tânărul aflat sub influenţa halucinogenelor s-a înjunghiat după ce a atacat şoferii unui autocar        Turistul polonez în vârstă de 30 de ani, care a atacat cu un cuţit pe cei trei şoferi ai unui autocar care transporta călători pe ruta Amsterdam – Bucureşti, şi apoi s-a sinucis, se afla sub influenţa substanţelor psihotrope, potrivit medicilor legiti care au efectuat autopsia cadavrului acestuia.

Fostul bodyguard al lui Alin Simota s-a dezlănţuit asupra jurnaliştilor: „când voi fi liber, o să vă facă poze SMURD-ul”       Cristian Litera, unul dintre cei mai temuţi interlopi, acuzat de infracţiuni grave de violenţă, a fost înfăţişat astăzi Tribunalului Hunedoara, în dosarul de crimă organizată în care este judecat alături de fostul său patron Alin Simota. La scurt timp după ce a coborât din duba penitenciarului, Cristian Litera a ameninţat că se va răzbuna pe reporterii prezenţi la faţa locului.

„Baronul Văii Jiului” va fi judecat la Tribunalul Hunedoara. Gruparea lui Alin Simota e acuzată de crimă organizată      Afaceristul Alin Simota şi ceilalţi 13 inculpaţi din dosarul DIICOT în care au fost acuzaţi de infracţiuni grave de crimă organizată vor fi judecaţi de Tribunalul Hunedoara, după ce Curtea de Apel Alba Iulia şi-a declinat co mpetenţa soluţionării cauzei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite