Tânărul care a violat o femeie de 57 de ani şi apoi a ucis-o într-un lan de porumb se plânge de condamnarea la 27 de ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Andronic va face 27 de ani de închisoare. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
David Andronic va face 27 de ani de închisoare. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

David Andronic (22 de ani), tânărul care a violat, a tâlhărit şi a ucis cu sânge rece o femeie în vârstă de 56 de ani, într-un lan de porumb de la marginea satului Căstău, a solicitat reducerea pedepsei de 27 de ani de închisoare.

Tribunalul Hunedoara judecă solicitarea de revizuire a anchetei în dosarul crimei din lanul de porumb. David Andronic, tânărul care a violat şi a ucis o femeie din satul Căstău, a depus cererea de revizuire, la mai bine de un an de la primire condamnării la 27 de ani de închisoare. Cayul va fi judecat în septembrie de magistraţii hunedoreni.

În seara de 19 august 2013, cadavrul Georgetei Danciu (57 de ani, foto) fusese găsit de soţul femeii, la marginea unui lan de porumb. Bărbatul a relatat că a văzut trupul neînsufleţit al acesteia despuiat de haine şi acoperit cu buruieni. Victima fusese violată şi omorâtă, iar criminalul i-a smuls cerceii din urechi.

Câteva zile mai târziu, anchetatorii l-au indentificat pe criminal în persoana lui David Andronic (21 de ani), un tânăr care locuia în zonă, recent eliberat din închisoare, unde petrecuse trei ani pentru o tâlhărie „S-a reţinut în rezoluţia de începere a urmăririi penale că inculpatul a aplicat victimei o lovitură cu un cuţit, în zona gâtului, care a dus la decesul acesteia şi, totodată, i-a sustras cerceii prin tăierea lobilor urechilor, a întreţinut raport sexual cu victima împotriva voinţei acesteia, a dezbrăcat victima şi i-a sustras hainele, precum şi un sac de rafie pe care aceasta îl avea asupra ei”, informa procurorul Mirela Negruţiu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

David Andronic nu a recunoscut fapta, însă mărturiile sale şi ale apropiaţilor săi nu s-au potrivit. El a fost incriminat pe baza probelor ADN prelevate de locul crimei şi a unor obiecte ale victimei, despre care relata că nu o cunoştea, ce au fost descoperite asupra lui.


Vă recomandăm şi:

Lucian Hoară, fostul „emo“ care i-a tăiat gâtul iubitei sale, o elevă de 15 ani: „M-am pus în pielea celor care au suferit”

Lucian Hoară (22 de ani), tânărul din Hunedoara care, în 2008, a omorât o elevă din Hunedoara, în vârstă de numai 15 ani, se află în libertate de un an, fiind eliberat după şase ani petrecuţi în închisoare. Fostul adolescent – emo spune că încearcă să ducă o viaţă normală, în timp ce tatăl său afirmă că şi-a căutat de lucru, însă, deocamdată, fără prea mult succes.

Mărturia monstrului care a ucis o elevă şi i-a tranşat cadavrul: Aurel Enea s-a lepădat de Dumnezeu în puşcărie şi a scris o carte despre evoluţia omului

Aurel Enea, unul dintre cei mai sadici criminali ai Hunedoarei, a scris o carte în puşcărie, în speranţa că va fi pus în libertate mai devreme. Volumul se numeşte „Evoluţie vs. Creaţie: 33 de argumente în favoarea teoriei ştiinţifice a apariţiei vieţii prin evoluţie” şi cuprinde o serie de observaţii pe care condamnatul le face asupra lumii, unele cu totul şocante.

Copilul abuzat sexual cu un ardei iute, de "mama criminală", va fi despăgubit. Alina Ardeleanu a fost condamnată

Judecătoria Petroşani a condamnat-o pe Alina Ardeleanu, pentru maltratarea unui copil de şapte ani, pe care l-ar fi abuzat sexual, chinuindu-l cu ardei iuţi. Femeia este cercetată şi pentru omor calificat, fiind acuzată că a provocat incendiul care a dus la moartea a trei dintre cei patru copii ai săi. Tot ea a fost cercetată pentru uciderea altor doi copii.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite