Tânără atacată într-un bar din Petroșani. Agresorul, în vârstă de 21 de ani, a fost reținut de polițiști

0
Publicat:

O tânără din Petroșani, Hunedoara, a fost atacată cu cuțitul, într-un bar din municipiu. A fost transportată la spital. Autorul agresiunii a fost capturat de polițiști.

Bărbatul a fost reținut și adus la sediul Poliției. Foto: Daniel Guță
Bărbatul a fost reținut și adus la sediul Poliției. Foto: Daniel Guță

Un incident grav s-a petrecut, luni dimineață, 3 aprilie 2023, într-un bar din municipiul Petroșani, Hunedoara. O tânără a fost atacată cu un cuțit.

Tânără atacată cu un cuțit

Martori ai agresiunii au sunat la 112, iar în scurt timp, femeia în vârstă de 30 de ani a fost transportată la spitalul din municipiu, pentru a primi îngrijiri medicale.

„Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că într-un bar din localitate o femeie ar fi fost lovită cu un obiect tăietor în mână și în picior. La fața locului s-a deplasat echipa operativă care, în urma cercetărilor, a stabilit că persoana bănuită de comiterea faptei ar fi un tânăr vârstă de 21 de ani, din Petroșani, care se află în custodia polițiștilor, aceștia urmând să stabilească circumstanțele și cauzele care au determinat comiterea infracțiunii”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Șir de incidente în Petroșani

Mai multe infracțiuni grave petrecute în ultimele luni în Petroșani au determinat autoritățile locale să solicite sprijin Jandarmeriei, în creșterea numărului de forțe de ordine care patrulează prin Petroșani.

„În ultima perioadă, în municipiul Petroșani s-au înregistrat mai multe fapte antisociale, inclusiv infracțiuni ce aduc atingere integrității persoanei. Consider că numărul echipelor de ordine publică în stradă trebuie suplimentat, inclusiv prin prezența activă a jandarmilor, pentru descurajarea acestor fapte de natură penală, astfel încât să nu riscăm o escaladare a ratei infracționalității”, se arăta în solicitarea transmisă, în luna ianuarie, de primarul Tiberiu Iacob Ridzi, către Prefectura Județului Hunedoara.

La sfârșitul lunii decembrie 2022, un șofer de 18 ani, fără permis și băut, a spulberat șase adolescenți pe o trecere de pietoni din Petroșani, iar una dintre victimele sale a decedat. În ianuarie 2023, o tânără de 24 de ani a fost agresată sexual, pe o stradă din municipiu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite