Tânăr reţinut de poliţişti după ce şi-a jefuit vecinul de bloc. A intrat noaptea peste el în locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ.
ARHIVĂ.

Un tânăr a intrat peste vecinul său în locuinţă, l-a agrest şi i-a furat mâncarea din frigider şi telefoanele mobile.

Poliţiştii au reţinut un tânăr de 20 de ani, din Petroşani, care şi-a bătut vecinul în vârstă de 49 de ani şi l-a jefuit. Infracţiunile au fost săvârşite sâmbătă seara. Iniţial, victima a fost agresată în scara blocului. Apoi, tânărul s-a prezentat la uşa bărbatului lovit pentru a-l invita să consume împreună băuturi alcoolice, dar acesta din urmă a refuzat.

„Tânărul a revenit în locuinţă după circa 30 minute, fără acordul persoanei vătămate, şi l-a agresat din nou pe bărbat, după care a părăsit locuinţa. Bărbatul agresat a adormit până în jurul orei 5:00, când a constatat că i-au fost sustrase din locuinţă trei telefoane mobile precum şi alimente din frigider”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii l-au depistat, luni, pe tânăr, pe raza municipiului Petroşani. „Faţă de acesta, poliţiştii au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor preventive. Prejudiciul cauzat, în valoare de 7.000 de lei, a fost recuperat în proporţie de 50 la sută”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Cum i-au sfidat pe poliţişti un tânăr şi iubita sa, care au plecat din izolare într-o excursie pe munte

Manevra riscantă a unui şofer de camion pe Drumul Naţional 66. Tânărul a pierdut controlul

Crimă în oraşul Simeria. O femeie a fost ucisă în bătaie. Concubinul ei a fost reţinut de poliţişti

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite