Ştrandul din Hunedoara se redeschide. Timp de o săptămână aleşii locali s-au certat pe seama opririi activităţii lui

0
0
Ştrandul Corvina.FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Ştrandul Corvina.FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Ştrandul Corvina din Hunedoara va fi deschis, de vineri, după o săptămână în care a fost nevoie de lucrări de igienizare a bazinelor. Suspendarea activităţii complexului de agrement a stârnit o nouă ceartă între primar şi fosta conducere a primăriei.

Primarul Dan Bobouţanu şi fostul primar Viorel Arion s-au acuzat reciproc pe tema închiderii temporare ştrandului din Hunedoara. Timp de o săptămână complexul de agrement Corvina a avut activitatea suspendată, iar de vineri, informează Primăria Hunedoara, turiştii sunt din nou invitaţi la ştrand.

„Motivul pentru care s-a luat măsura de închidere temporară a Complexului de Agrement „Corvina” a fost cantitatea mare de precipitaţii din ultimele zile, fapt ce a modificat foarte mult PH-ul apei, favorizând apariţia bacteriilor. Din această cauză s-a procedat la evacuarea apei şi igienizarea bazinelor, prioritară fiind protecţia clienţilor care utilizează Complexul de Agrement „Corvina”. Redeschiderea complexului se va face vineri, 22 iulie 2016, începând cu ora 9:00”, a informat Primăria Hunedoara.

Măsura suspendării activităţii complexului de agrement, timp de câteva zile, a fost „taxată” de Viorel Arion. „În plin sezon estival, noul primar a închis ştrandul pentru că nu a fost în stare să achiziţioneze la timp substanţele necesare asigurării calităţii apei”, a relatat acesta pe pagina sa de Facebook. Fostul primar nu a comandat din timp soluţiile dezinfectante, iar aceste lucruri nu se pot remedia de pe o zi pe alta. Ştia ce face, ştie ce a făcut, dar acum stă pe margine şi critică, i-a răspuns actualul primai.

Ştrandul din Hunedoara a fost inaugurat în vara anului trecut, iar în primul sezon a avut aproape 30.000 de clienţi. Complexul de agrement întins pe o suprafaţă de 27.000 de metri pătraţi a fost construi cu o investiţie de aproape două milioane de euro de la bugetul Hunedoarei. Consiliul local Hunedoara a aprobat contractarea unui credit pentru a asigura finanţarea construcţiei ştrandului.


Vă recomandăm şi:

Ce venituri a adus Ştrandul Hunedoarei, cu peste 27.000 de clienţi. Complexul turistic a costat două milioane de euro

Primăria Hunedoara a făcut bilanţul primului sezon turistic la noul ştrand din municipiu, inaugurat în luna iulie. Potrivit administraţiei locale, în perioada 15 iulie – 31 august, complexul turistic a avut peste 27.000 de clienţi.

FOTO S-a deschis noul ştrand al primăriei. Cum s-au relaxat hunedorenii în complexul de două milioane de euro

Noul ştrand din Hunedoara a fost inaugurat duminică, însă doar astăzi el a fost deschis pentru cei care şi-au dorit să se relaxeze în bazinele sale. Construcţia bazei de agrement a însemnat o investiţie de circa două milioane de euro.

Ce nume va purta ştrandul de două milioane de euro din Hunedoara: Cerna, Arsenie Boca, Aquarion şi Valea Seacă, printre denumirile propuse primăriei

Primăria Hunedoara îi invită pe locuitorii municipiului să propună un nume pentru noul ştrand care va fi inaugurat în următoarele zile. Investiţia în complexul turistic a fost estimată la circa două milioane de euro.

Mai multe - Hunedoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite