Şi-au riscat singuri joburile: au furat pâine în valoare de 80 de lei de la firma unde lucrau

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi din municipiul Deva s-au ales cu dosar penal după ce în această dimineaţă, în jurul orei 04.00, au sustras mai multe produse de panificaţie din incinta societăţii comerciale ai cărei angajaţi erau.

Devenii cu vârste cuprinse între 27 şi 43 de ani au fost depistaţi pe bulevardul Nicolae Bălcescu, la scurt timp după comiterea infracţiunii. Pâinea, cornurile şi restul produselor de panificaţie sustrase ating suma de 80 lei.

Bunurile a fost recuperate şi predate unui reprezentant al societăţii. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Arestat pentru furt din buzunare

Un alt devean a ajuns după gratii din cauză că, în perioada octombrie 2010-ianuarie 2011, a furat din buzunarele a doi hunedoreni aproape 2.000 de lei, un card bancar şi un buletin de identitate.

Tânărul de 23 de ani a fost prezentat Judecătoriei Hunedoara, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile”, a adăugat Bogdan Niţu.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Deva, cercetările continuând în vederea documentării întregii sale activităţi infracţionale.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite