Şi-a făcut mama - politician de ruşine. Fiul unei consiliere judeţene din Hunedoara a fost trimis în judecată pentru proxenetism şi trafic de minori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Pleşcan, fiul unei consilierei judeţene UNPR Dorina Pleşcan, a fost trimis în judecată pentru infracţiuni de crimă organizate legate de proxenetism şi trafic de minori. Din decembrie 2014, tânărul de 23 de ani se află în arest la domiciliu, iar astăzi magistraţii au menţinut măsura luată în cazul lui.

Daniel Pleşcan, Silviu Praţa şi Mihaela Ciociu au fost trimişi în judecată la Tribunalul Hunedoara, într-un dosar instrumentat de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism. Daniel Pleşcan, fiu al consilierei judeţene UNPR Dorina Pleşcan, şi ceilalţi doi inculpaţi sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat şi infracţiuni de proxenetism. Au fost reţinuţi în luna decembrie a anului trecut, iar până în prezent s-au aflat în arest la domiciliu. Cei trei au dat semne că s-au plictisit în casă şi au solicitat instanţei de judecată să fie lăsaţi în libertate.

„Tribunalul constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpaţi, măsură pe care o menţine. Respinge cererile de revocare, respectiv de înlocuire a măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, a comunicat Tribunalul Hunedoara, la finalul şedinţei de judecată de joi.

Minore recrutate pentru prostituţie
Daniel Pleşcan (23 de ani), prietena sa şi un taximetrist sunt anchetaţi într-un dosar de crimă organizată, proxenetism şi trafic de minori.

"Din cercetări a rezultat că, în perioada iulie – decembrie 2014, membrii grupării ar fi recrutat cinci tinere, dintre care două minore, pe care le-ar fi determinat să practice prostituţia, în mai multe locuri de cazare de pe Valea Jiului. O parte din banii obţinuţi din activitatea de prostituţie ar fi fost însuşiţi de membrii grupării.", se arată în comunicatul emis de Poliţia Română.

Printre tinerele „recrutate” pentru prostituţie s-ar fi aflat şi studente de la Universitatea din Petroşani, dar şi minore. Ele ar fi fost folosite într-o reţea de proxenetism ce îşi desfăşura activitatea în Valea Jiului, şi îşi oferea serviciile unor oameni de afaceri, patroni de baruri şi hoteluri, politicieni sau cetăţeni străini, clienţi ai unor hoteluri din zonă.


Vă recomandăm şi:

Rellys Tonu, tânăra fotomodel din Călan implicată în dosarul prostituatelor de lux

Rellys Tonu, pe numele adevărat Raluca Tonu, este din Călan şi se numără printre tinerele audiate ca martor în dosarul de proxenetism în care mai multe vedete sunt anchetate pentru că ar fi plasat prostituate unor clienţi cunoscuţi în lumea mondenă din Bucureşti.

Proxeneţii minorelor oferite afaceriştilor şi politicienilor au fost reţinuţi: Daniel Pleşcan şi alţi doi tineri vor sta în arest

Daniel Pleşcan, fiul consilierei judeţene Dorina Pleşcan (UNPR) a fost reţinut în această seară, pentru 24 de ore, în dosarul DIICOT în care este anchetat pentru proxenetism şi trafic de minore. Prietena sa şi un taximetrist au fost reţinuţi în acelaşi dosar, în urma audierilor care au avut loc astăzi la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Hunedoara.

Atras cu o partidă de sex, un cioban a fost jefuit de o tânără şi de iubitul ei

O tânără şi iubitul ei sunt anchetaţi pentru jefuirea unui cioban, pe care l-au atras într-o capcană. Femeia i-a propus să întreţină relaţii sexuale cu el, însă i-a furat 3.500 de lei, iar partenerul acesteia l-a bătut.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite