Rellys Tonu şi Bianca Drăguşanu, cele două „dive” din Călan care au ajuns celebre în lumea mondenă a Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rellys Tonu. SURSA: pagina oficială de Facebook a vedetei.
Rellys Tonu. SURSA: pagina oficială de Facebook a vedetei.

Rellys Tonu şi Bianca Drăguşanu, două dintre cele mediatizate fotomodele din România, provin din Călan. Din oraşul de pe Strei, cele două fotomodele au pornit ascensiunea în lumea mondenă a Capitalei. Au reuşit să se facă remarcate, nu doar prin meseria lor, dar şi a urmare a scandalurilor în care au fost implicate.

Călan se află în topul oraşelor din judeţul Hunedoara, la capitolul „dive sexy” pe cap de locuitor. Orăşelul de pe malul Streiului, cu o bogată istorie în metalurgie, are aproape 10.000 de locuitori, însă numără deja două vedete din lumea mondenă.

În Călan, puţini sunt cei care se mândresc că au fost vecini cu Bianca Drăguşanu sau cu Rellys Tonu. Însă oamenii îşi amintesc de cele două, mai ales datorită scandalurilor mondene în care acestea au fost implicate. Despre fosta „blondă a lui Bote”, localnicii din Călan povestesc că nu a fost tocmai uşă de biserică. Chiar dacă a părăsit de mai bine de zece ani oraşul Călan, unde şi-a petrecut copilăria, foştii vecini ai Biancăi îşi amintesc cu haz despre isprăvile ei din adolescenţă.

„Nu era deloc o fată cuminte, spre deosebire de sora ei. Deseori era pedepsită de mama ei, care nu o mai lăsa să iese din casă cu prietenii, seara. Atunci când se întâmpla asta, doar o vedeam cum coboară pe fereastră de la etajul al doilea al blocului unde locuia, pe un cerşaf, şi intra pe geam la vecinul de la etajul întâi. Apoi ieşea de la el afară, pentru a se duce în oraş. Vecinul de sub ea se trezea că Bianca îi ciocăneşte în geam să îi spună să o lase înăuntru, că iar a pedepsit-o maică-sa, că a închis-o în casă”, povestesc unii dintre foştii vecini ai vedetei de televiziune.

Deşi nu a mai ajuns de mult timp în Călan, Bianca Drăguşanu a rămas un subiect de bârfă al localnicilor.

Concurenta Biancăi
Recent, Bianca Drăguşanu şi-a găsit o concurentă pe măsură, tot în Călan. Rellys Tonu, pe numele ei adevărat Raluca Tonu, a devenit cunoscută după apariţiile ei incendiare în pictorialele Playboy şi, mai ales, zilele trecute, când a fost implicată în dosarul prostituatelor de lux din lumea mondenă a Capitalei. Fotomodelul de 24 de ani a locuit în Călan până la terminarea liceului, şi era considerat o vedetă locală.

bianca dragusanu foto click

A plecat apoi în Timişoara şi s-a lansat în cariera de fotomodel datorită pictorialelor din Playboy, dar şi apariţiilor mondene, unele în compania lui Cătălin Botezatu. Foştii vecini ai Ralucăi din Călan povestesc că vedeta Playboy, la fel ca „predecesoarea” ei Bianca Drăguşanu, nu a fost uşă de biserică. Oamenii spun că ar fi avut probleme cu legea în adolescenţă, lucru neinfirmat de tânără, dar că era ţinută din scurt de părinţi. „Ralucăi i se spunea în Călan manechina sau manechinuita şi era comparată cu Bianca Drăguşanu, şi ea din Călan. Amândouă erau conoscute în comunitate nu tocmai ca fete cuminţi. Oraşul e mic, iar lumea vorbea despre ele, pe la colţuri. Însă părinţii Ralucăi o ţineau mai din scurt”, a relatat o fostă apropiată a vedetei Playboy.

Fotomodelul Rellys Tonu a fost chemată zilele trecute la audierile Poliţiei Sectorului 5, din Capitală, în dosarul sunt cercetate pentru proxenetism Diana-Mirela Gureşoaie, Georgiana-Daniela Constantin, Lavinia-Mariana Despina,  Mirela-Alexandra Dumitru, Diana-Manuela Nicoraş, Emilia Simona Necula, Ramona Popescu şi Nicoleta-Livia Ciocoiu. Acestea sunt acuzate că ar fi plasat tinere, contra unor sume între 500 de euro şi 2.000 de euro, unor oameni de afaceri, dispuşi să plătească pentru a întreţine relaţii sexuale cu acestea. Asistentele tv Mădălina Pamfile şi Daniela Crudu au fost şi ele audiate în dosarul de proxenetism.


Vă recomandăm şi:

Rellys Tonu, tânăra fotomodel din Călan implicată în dosarul prostituatelor de lux

Rellys Tonu, pe numele adevărat Raluca Tonu, este din Călan şi se numără printre tinerele audiate ca martor în dosarul de proxenetism în care mai multe vedete sunt anchetate pentru că ar fi plasat prostituate unor clienţi cunoscuţi în lumea mondenă din Bucureşti.

Dosar prostituate de lux. Afaceristul Ioan Neculaie, interceptat de procurori: „Să nu vină cu pretenţii d-astea...îi mai trag şi vreo două“

Cele trei tinere reţinute la finalul săptămânii trecute în dosarul „Prostituţie cu vedete” vor fi cercetate sub control judiciar. În referatul cu propunerea de arestare anchetatorii au depus interceptări în care apare şi numele omului de afaceri Ioan Neculaie.

Scandal. Olteniţeanca din dosarul de proxenetism care a aruncat în aer lumea mondenă a Capitalei

Diana Gureşoaie, „diva din Dorobanţi” suspectă în dosarul de proxenetism care a zguduit lumea mondenă a Capitalei, a plecat de la Olteniţa. Originară din oraşul de pe malul Dunării, Gureşoaie a fost implicată în urmă cu 4 ani, pe vremea când era iubita fotbalistului Cristi Tănase, într-un scandal-monstru în localitatea natală.

Industria sexului din Botoşani: instrumentist din trupa „Provincialii“, sex cu o prostituată. Ce au pus la cale peştele şi dama de companie

Procurorii botoşăneni dezvăluie modul în care doi recepţioneri transformaţi în „peşti“ aranjau întâlnirile dintre prostituate şi clienţi. Discuţiile dintre clienţi, prostituate şi proxeneţi au fost înregistrate pentru a servi drept probă la dosar. Printre clienţii de lux citaţi de procurori se află şi unul dintre instrumentiştii trupei „Provincialii“.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite