Septuagenar bătut de un tânăr în trafic, enervat că bătrânul circulă prea încet în fața lui

0
Publicat:

Un tânăr de 28 de ani a fost reținut de polițiștii din Hunedoara, pentru că a agresat în trafic un șofer în vârstă, enervat că acesta ar fi circulat încet. „El a respectat semnele de circulație“, spune familia victimei.

Sofer agresat in trafic pe o strada din Hunedoara. Sursa: Laura Borca. Facebook
Sofer agresat in trafic pe o strada din Hunedoara. Sursa: Laura Borca. Facebook

Polițiștii din Hunedoara au reținut un tânăr de 28 de ani, acuzat de loviri sau alte violenţe şi distrugere. Victima bărbatului a fost un șofer în vârstă de 76 de ani, care a fost bătut pe o stradă din Peștișu Mare din Hunedoara, pe motiv că se deplasează prea încet cu autoturismul.

Incident în trafic la Hunedoara

„Socrul meu a fost bătut cu bestialitate, în trafic, pentru simplul motiv că a respectat semnele de circulație. Nu știu încotro ne îndreptăm ca și civilizație, ca și oameni, dar ceea ce s-a petrecut astăzi m-a cutremurat. Să agresezi atât de brutal un om în vârstă, să-ți pierzi orice urmă de control pentru că cel din fața ta nu se deplasează suficient de rapid, să uiți de norme rutiere, de legi morale, de legi penale, doar pentru a te "răcori" puțin, mi se pare incalificabil. Cred, însă, că faptele acestui neom nu vor rămâne fără repercusiuni din partea organelor abilitate și ale instanței de judecată”, a scris pe pagina sa de Facebook nora vârstnicului.

Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la fața locului au stabilit că bărbatul de 76 de ani, din municipiul Hunedoara, în jurul orei 9.15, marți, 21 martie 2023, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, ar fi fost claxonat de șoferul unui autoturism care se deplasa în spatele său, pe motiv că rulează cu viteză prea mică.

Șoferul a fost urmărit de tânăr până în cartierul Peștișul Mare, unde a coborât pentru a merge la rudele sale.

„Lângă autoturismul său a parcat șoferul autoturismului care l-a claxonat, care a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care a lovit portiera stânga-față a autoturismului septuagenarului cu piciorul și i-a rupt maneta ștergătoarelor. Bărbatul de 76 de ani a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Hunedoara în vederea unui consult medical de specialitate”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Șoferul violent a fost reținut

Tânărul, din Hunedoara a fost identificat de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri.

„Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut preventiv, pentru 24 de ore”, a precizat Bogdan Nițu, reprezentantul IPJ Hunedoara.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite