Şeful Poliţiei Petrila, Ovidiu Zaharie, şi-a expus maşinile de epocă în Petroşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un IMS a fost piesa de rezistenţă din colecţia poliţistului. D.G.
Un IMS a fost piesa de rezistenţă din colecţia poliţistului. D.G.

Cel mai mar colecţionar de maşini vechi din judeţul Hunedoara, Ovidiu Zaharie, a fost protagonistul unei expoziţii inedite organizate astăzi, de clubul Retromobil în colaborare cu administraţia locală din Petroşani.

Comandantul Poliţiei Petrila, Ovidiu Zaharie, a adus 11 maşini clasice în Piaţa Victoriei din Petroşani automobile care pot fi văzute din ce în ce mai rar circulând pe străzile oraşelor hunedorene.

Autoturismele IMS, Fiat, Trabant şi Dacia foarte vechi, recondiţionate de poliţistul pasionat de automobilism, au fost atracţiile acestui sfârşit de săptămână pentru locuitorii Petroşaniului, care au asistat la evenimentul desfăşurat în centrul municipiului.  


Poliţistul le-a povestit vizitatorilor că s-a dăruit hobby-ului lui mai puţin obişnuit. „O astfel de pasiune înseamnă multă muncă, bani, timp şi informaţie, ca să găseşti „religvele” pe care să le aduci acasă şi să scoţi din ele o bijuterie”, a spus Ovidiu Zaharie.

Şeful Poliţiei Petrila nu a fost singurul colecţionar de maşini prezent la expoziţie. Un alt hunedorean a expus patru automobile retro, care au strâns în jurul lor zeci de localnici.

Vezi şi:

FOTO Maşinile de lux ale romilor din Hunedoara au numere personalizate

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite