Secretara unui liceu din Hunedoara acuzată că a luat şpagă de la mama unor elevi a fost trimisă în arest la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Alba Ilia a decis cercetarea în stare de arest la domiciliu a Biancăi Surdilă, secretara Colegiului Tehnologic „Constantin Bursan” Hunedoara, acuzată că a primit foloase necuvenite de la mama unor elevi din Hunedoara pentru a le facilita obţinerea unor diplome de studii. Iniţia, tribunalul a decis arestarea femeii.

Bianca Monica Surdilă, secretara Colegiului Tehnologic „Constantin Bursan” Hunedoara, pusă sub acuzare pentru luare de mită, va fi anchetată cu măsura arestului la domiciliu. Instanţa a admis contestaţia formulată de inculpată împotriva încheierii pronunţată de Tribunalul Hunedoara şi a luat faţă de inculpata Surdilă Bianca Monica măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 26 de zile, până la data de 26 octombrie 2016, inclusiv.

A impus inculpatei obligaţia de a nu părăsi imobilul din Hunedoara, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura, să nu comunice cu ceilalţi participanţi la comiterea infracţiunii respectiv cu şi cu martorii din cauză”, a informat Curtea de Apel Alba Iulia.

Potrivit anchetatorilor secretara a primit o sumă de bani în euro de la o femeie, căreia i-a oferit  în schimb mai multe certificate şi diplome de studii, pentru fiica şi fiul său.

„Din cercetările efectuate până în prezent, au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că, în anii 2013-2014, inculpata Surdilă Bianca Monica a primit de la denunţătoarea S.D. o sumă de bani, în euro, în vederea eliberării unor certificate de competenţă lingvistică, certificat de competenţă digitală, certificat de absolvire a liceului şi o diplomă de bacalaureat pe numele numiţilor S.R.C şi S.D.M, fiul, respectiv fiica denunţătoarei, documente pe care le-a înmânat în original denunţătoarei la începutul lunii septembrie 2016 şi care au fost depuse de denunţătoare la dosarul cauzei”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Noaptea de groază a poliţistului pe care s-au răzbunat doi interlopi. Ce soartă a avut tânărul şef de post, căzut pradă planului diabolic al duşmanilor săi

Ioan Neag şi Sergiu Ardelean, cei doi interlopi condamnaţi fiecare la aproape nouă ani de închisoare pentru tentativa de omor asupra poliţistului Paul Obreja, nu au mai achitat daunele pe care instanţa le-a dispus, după ce, din răzbunare, şi-au trimis victima în comă profundă la spital. Poliţistul, revenit la lucru pe un alt post, a avut nevoie de mai multe luni de îngrijiri medicale. Infractorii nu au regretat nicio secundă agresiunea.

Mărturia prostituatei răpite de pe centură, violată „ca în filmele porno” de doi bărbaţi şi lăsată într-o baltă de sânge

Lenuţa, o tânără care a practicat prostituţia timp de un deceniu pe centura Devei, a fost protagonista unor scene cumplite, în timpul cărora viaţa i-a fost pusă în pericol. O anchetă a procurorilor dezvăluie cum a fost răpită de doi indivizi, dusă pe un câmp de la marginea Devei, bătută, violată şi ameninţată că va fi tăiată bucăţi şi aruncată la câini, de violatori.

Interlopul Cristian Litera, acuzat că şi-a bătut fosta soţie, va rămâne în închisoare

Magistraţii au prelungit cu 20 de zile mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Cristian Litera, fost bodyguard al controversatului afacerist Alin Simota. Interlopul judecat  în mai multe dosare penale a fost acuzat că şi-a bătut fosta soţie.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite