Scene cumplite înaintea orei de religie, într-o şcoală din Hunedoara: un elev bătut de colegii de clasă a ajuns în spital cu femurul rupt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violenţă în şcoală. ARHIVĂ.
Violenţă în şcoală. ARHIVĂ.

Un elev din clasa a şaptea, de la o şcoală din municipiul Hunedoara, a trecut astăzi prin momente cumplite. A fost implicat într-o altercaţie cu colegii săi, chiar înainte de începerea unui curs, iar în urma agresiunii a ajuns în spital cu piciorul rupt.

Un copil de 14 ani a fost agresat de colegii de clasă înaintea începerii orei de religie, iar în urma altercaţiei minorul a ajuns în stare gravă la spital, cu femurul rupt. Scandalul a avut loc astăzi, în sala de curs, înaintea sosirii profesoarei.

“Am rămas şocat de ce i s-a putut întâmpla fiului meu. M-a sunat soţia să îmi spună că a fost bătut şi umilit de colegi. El mi-a spus că s-a certat cu un coleg, iar apoi alţi doi colegi au sărit în ajutorul acestuia şi au tăbărât pe el. Nu ştiu cum s-a putut întâmpla ca un copil de vârsta fiului meu să ajungă în spital cu femurul rupt, doar dintr-o joacă, aşa cum au spus colegii săi. În trecut, au mai avut loc altercaţii în şcoală, dar nu mi-am imaginat că se pot întâmpla astfel de nenorociri”, a declarat, pentru adevarul.ro, Nicu Tilibaşa  tatăl minorului.

O profesoară care preda la clasa vecină a sunat la 112, pentru a anunţa incidenul. Minorul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale, iar luni, acesta va fi operat. “Noi am fost sesizaţi de cei de la spital, despre agresiunea soldată cu rănirea elevului din Hunedoara. În cauză a fost întocmit un dosar penal”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

O anchetă disciplinară va avea loc şi la şcoala unde s-a petrecut incidentul. “A fost un eveniment nefericit, din păcate, în care au fost implicaţi aceşti elevi. A fost un accident, cauzat de o îmbrânceală, din cele spuse de cei care au asistat la scena respectivă”, a declarat Emilia Popovici, directoarea Şcolii generale nr. 2.


Vă recomandăm şi:

Scandal într-un bar din Hunedoara: trei tineri au fost reţinuţi pentru violenţe

Poliţiştii au reţinuţi trei tineri din Hunedoara, implicaţi într-un scandal izbucnit într-un local din municipiu. Cei trei au agresat doi clienţi ai barului.

Un copil de doi ani a fost lovit cu sapa în cap de concubinul mamei sale. Şi tânăra a fost bătută de agresor

Un copil în vârstă de doi ani şi mama sa au ajuns la spital, bătuţi de concubinul femeii. Incidentul s-a petrecut în satul hunedorean Sălciva, iar copilul a fost rănit grav.

Poliţişti judecaţi pentru violenţă: Ionuţ Puian a rămas fără un rinichi, după bătaia primită în sediul Poliţiei Deva

Doi poliţişti au fost trimişi în judecată pentru purtare abuzivă, fiind acuzaţi că în luna noiembrie a anului 2009 au agresat un tânăr, chiar în sediul Poliţiei municipiului Deva. În urma loviturilor primite, Ionuţ Puian a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii i-au extirpat rinichiul drept, rupt în urma loviturilor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite